Radio BalkanFox

Kortni Kardašijan imala hitnu operaciju


U svetskim medijima je pre dana odjeknula vest da je Kortni Kardašijan hitno hospitalizovana, što je zabrinulo njenog supruga Travisa Barkera, koji je sa turneje u Evropi odmah doputovao u Los Anđeles da bi bio pored nje.

Nagađalo se o tome šta se dogodilo, a sada se Kortni oglasila na svom nalogu na Instagramu i sve objasnila.

– Zauvek ću biti zahvalna mojim neverovatnim doktorima koji su spasili život naše bebe. Životno sam zahvalna mom mužu koji je brzo došao u bolnicu da bude pored mene i brinuo o meni nakon svega, moja stena. I mojoj majci, hvala ti što si me držala za ruku tokom svega – počela je Kortni, pa dodala:

– Kao neko ko je imao tri veoma lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna za taj strah da moram na hitnu operaciju fetusa. Mislim da niko ko se nije našao u sličnoj situaciji ne može da zamisli kakav je taj osećaj straha. Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema majka koje su morale da se bore za svoje bebe dok su trudne. 

Na kraju je zaključila:

– Slava Bogu. To što sam izašla iz bolnice sa bebom u mom stomaku i sigurna je zaista blagoslov – zaključila je Kortni.

Podsetimo, do sada se nije znalo šta se desilo, a Kortni je uslikana kako sa Travisom napušta bolnicu. Par je u junu ove godine objavio da čeka prvo zajedničko dete i to sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE