Radio BalkanFox

Asmin Durdžić nudi produkciji rijalitija Zadruga 7 Elita 50.000 evra za javni poligraf sa Aneli Ahmić

Vladimir Miljanić

|

Starleta Stanija Dobrojević ovih dana glavna je akterka skandala jer ju je učesnica „Zadruge 7 – Elite“ Aneli Ahmić okrivila da joj je otela supruga Asmina Durdžića.

Asmin Durdžić (Foto: Instagram/bet_men_007_)
Asmin Durdžić (Foto: Instagram/bet_men_007_) • bet_men_007_ / Instagram

Osim što je i Stanija u centru skandala, tu je i njen sada već bivši verenik, koji očigledno na sve načine pokušava da vrati starletu, pa se sada na svom Instagram profilu oglasio porukom koja je šokirala mnoge.

– Nudim 50.000 evra produkciji da stavimo Aneli na poligraf i da ponovi 20 mojih pitanja taj dan kad bude bio poligraf. Poslaću momka u produkciju sa 50.000 evra – napisao je Asmin na Instagramu.

Podsećanja radi, Stanija je danas otišla iz Srbije, a na pitanja medija da li se možda pomirila sa dečkom ona je odgovorila da nije.

Asmin je danas za „Hype“ prokomentarisao Stanijin odlazak u Majami nakon čitave drame, a veruje da će vrlo brzo izgladiti odnose.

– Staniju je sve ovo psihički potreslo, ljuta je zbog nekih poruka što su se pojavile. Otišla je negde da se odmori – kazao je Asmin Durdžić.

Sa druge strane, detalje o njegovom odlasku iz Srbije pogledajte u odvojenom tekstu: Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić NAPUSTILI SRBIJU! Pravac avion, pa daleko od skandala!




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE