Radio BalkanFox

Milena Kačavenda o braku sa Srđanom Kačavendom

Milena Kačavenda je učesnica nove sezone „Zadruge“, a svi su je upoznali dok je u šestoj sezoni podržavala svoju kumu Anu Ćurčić, sa kojom sada nije u dobrim odnosima. Osim toga, Milena je poznata i po tome što je bila u braku sa jednim od pripadnika voždovačkog klana Srđanom Kačavendom.

Ona je protekle noći, tokom žurke, pričala o nekim detaljima iz njihovog braka.

Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda

– Sa Srđanom sam živela, on je moj prvi muškarac i za njega sam se udala. Ja sam ono što ja jesam i sa njim sam bila individualac. On jednom u godinu i po on uzme da popije i svi me zovu, kuku lele, ja dođem i kažem: „Pi*ko, kući“ i on ide kući – rekla je Milena.

Tada je ispričala i da se jednom prilikom potukla sa Anamarijom, bivšom ženom Dada Polumente, a da njen suprug na to nije hteo da reaguje.

ATAImages/ Antonio Ahel

Milena Kačavenda

– Pobijem se u klubu, raščerupam ženu bivšu od Dada Polumente, Anamariju, unakazim je od batina. Oni zovu Srđana, on kaže da spava i ugasi telefon – ispričala je Milena, pa otkrila kako su se rastali:

– I najviše mrzim pretnje, Srđan i ja smo se razveli i svi me sad testiraju, nismo u nikakvom odnosu, nismo se svađali samo je jedan dan predložio da se razvedemo i niko ne zna zašto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE