Radio BalkanFox

Miljana Kulić na žurki jahala zadrugara uz pesmu Ja bih svaki dan dečko mi je umoran

Zadrugarka Miljana Kulić je za svega par dana zaboravila sve ono o čemu je govorila kada je ušla u sedmu sezonu rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ušla sam da budem ona Miljana iz „Zadruge 1“ koju su svi zavoleli, a to znači da zbijam šale sa drugima, da pevam i da komentarišem druge, a ne da se vučem sa drugim muškarcima. Ipak znam zašto sam ušla, a to je moj sin Željkić – rekla je Miljana pre samo dva dana, ali onda su se desili alkohol, muzika i žurka.

Uz taktove pesme „Ja bih svaki dan“, koju izvodi pevačica Ksenija Pajčin, Kulićeva je praktično uzjahala jednog zadrugara i žargonski rečeno „mešala“ na njemu, pri čemu se on nije nimalo bunio, dok su ih ostali zadrugari gledali zgranuto, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Miljana Kulić je, sa druge strane, u toku današnjeg dana plakala zbog Nenada Macanovića Bebice, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „MARIJA UPRAVLJA NJOM UZ POMOĆ TEŠKIH LEKOVA!“ Bebica udario na Kuliće, pa Miljana zakukala: „ZAŠTO ME VIŠE NE VOLI?!“




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE