Radio BalkanFox

Otkrveno kada su raskinuli Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Asmin Durdžić, sada već bivši verenik Stanije Dobrojević na sve načine pokušava da dokaže da je sa Aneli Ahmić, raskinuo pre nego što je uplovio u vezu sa starletom. U prilog svom izlaganju, on je objavio prepisku sa Aneli, u kojoj je takoreći ostavlja u oktobru 2022. godine, ali nakon toga on konverzaciju sa njom. 

Naime, na Anelinom Instagram nalogu, koji vodi njena osoba od poverenja, sada je osvanula prepiska koju je Ahmićeva navodno vodila sa Asminom, kada joj je on rekao da pokupi svoje i ćerkine stvari i odseli se, što se dogodilo u tekućoj godini.

Instagram printscreen/aneli_hancy

Prepiska Aneli i Asmina

– Aneli je u to vreme bila sa svojom ćerkicom u Dubrovniku i svojom porodicom, i dobila je poruku da dođe po svoje stvari i dečje jer, kako je napisao, da od 19. nije tu i da ne zna kada će se vratiti. Tada je otišao za Ameriku. Oni su živeli zajedno tri godine do tog 19., kada je rekao da pokupi svoje stvari jer je otišao sa Stanijom u Ameriku – piše između ostalog u opisu prepiske. 

Sa druge strane, Asmin je objavio drugu prepisku, ističući da je sa Ahmićevom raskinuo 12. oktobra, prošle godine uz opis:

Instagram printscreen/bet_men_007_

Prepiska Aneli i Asmina

 

– Evo kada sam raskinuo sa Aneli. To što izlaze neke prepiske kako sam ja njoj pisao nešto otkad sam sa Stanijom, pisao sam jer sam očekivao da će priznati ljudski da imam dokaze da nije žrtva prevare – pojasnio je Durdžić. 

Podsetimo, Stanija je raskinula veridbu sa milionerom, odmah pošto je primetila kontradiktornosti u izjavama i datumima prepiski, pa otputovala iz Srbije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE