Radio BalkanFox

Trudna pevačica spremila sve za prinovu, pravi kutak za PRINCEZU (FOTO)


Rijaliti zvezda i pevačica Luna Đogani, koja je ušla u deveti mesec i uskoro treba da se porodi i na svet donese još jednu ćerkicu, pokazala je na društvenoj mreži Instagram kako je svojoj naslednici spremila spavaću sobu.

Prvu ćerkicu Miju poslala je u Švedsku, sa bakom Anabelom Atijas i tetkom Blankicom, kako bi u potpunosti mogla da se spremi za porođaj, a danas je na svom profilu na ovoj socijalnoj platformi pokazala kako je sredila sobu za devojčice.

Naime, iznad kreveta, pored prozora, Luna je pokazala bajkovite police u obliku oblačića, na kojima je bivša učesnica „Zadruge“ stavila njihove zajedničke uspomene i slike. Sobom, inače, preovladavaju pastelno roze tonovi, a na zidu su naslikane i životinje.

Podsećanja radi, lako je Luna Đogani otkrila jednom prilikom, ona i njen suprug Marko Miljković će dobiti još jednu devojčicu, kojoj će dati ime Lana.

– Volim ta kratka imena, zvaće se slično kao ja. I kad smo za Miju birali, znali smo da želimo tako kratko ime, isti je slučaj i sada – istakla je Luna, koja bi za četiri nedelje trebalo da se porodi:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE