Radio BalkanFox

Ko je bivši muž Marije Veljković s kojim ima troje dece?

Nakon razvoda otpočela je novi život, a sa ocem svoje dece i dalje je u dobrim odnosima 

Marija Veljković je bila 10 godina u braku sa Milanom Milovanovićem
Marija Veljković je bila 10 godina u braku sa Milanom Milovanovićem foto: Instagram / mare.veljkovic

Poznatu voditeljku Mariju Veljković godinama smo imali prilike da gledamo na malim ekranima i uprkos tome što ne voli da o svom privatnom životu priča u javnosti to je ono što mnoge interesuje.

 

Ipak, kao i sve javne ličnosti i ona nas ponekad pusti da zavirimo u njen porodični život. Marija je sada u vezi sa poznatim glumcem Rastkom Jankovićem, a pre njega je imala brak iz kojeg je dobila troje dece.

 

Lepa voditeljka uplovila je u brak poprilično mlada i kako kaže osećala se u njemu pomalo zarobljeno. Činilo se kao da nakon tog sudbonosnog „da“ nema dalje, ali kada je shvatila da ona i njen suprug arhitekta Milan Milovanović više nisu emotivno bliski odlučila je da se razvede.

 

 

Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno – govorila je Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

 

Nakon što je objavljeno da se razvode Marija nije krila osećanja.

 

Marija Veljković sa bivšim mužem
Marija Veljković sa bivšim mužem foto: Damir Dervišagić

 

Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – iskrena je voditeljka za magazin „Hello“, 

 

Nakon što je odlučila da prekine brak Marija se sa svojom decom preselila u devojački stan.

 

Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život.

 

 

Voditeljka je nakon razvoda rekla i kako ona gleda na to, kao i u kakvim odnosima je sa bivišim mužem.

 

Deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata, i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, što nije malo. Nije lako, ali život se nastavlja – rekla je voditeljka, koju su posle razvoda povezivali sa Đorđem Davidom i Urošom Ćertićem.

 

Bonus video:

 

Marija Veljković i njen emotivni partner Rastko na crvenom tepihu 

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE