Radio BalkanFox

CELA SRBIJA JE GLEDALA U RIJALITIJU: Sigurno niste znali da je ONA Desingericina žena!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Prirodna lepotica, kovrdžave kose.

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica već nekoliko godina je u braku sa izvesnom Nevenom, koja mu je rodila ćerku i u svemu ga podržava. Ipak, malo ko zna da je domaća javnost Nevenu upoznala mnogo pre nego što se Desingerica proslavio „preko noći“.

Nevena Brkljač je bila učesnica rijalitija „Hotel Maldivi“ i kako se još tada pisalo, konstantno je bila pod stresom zbog tadašnjeg dečka Dragomira Despića, koji ju je čekao napolju, a navodno je strahovao od toga da će ga devojka prevariti u rijalitiju. 

Kako su tada prenosili mediji, Desingerica je najvećeg konkurenta video u zavodniku Nenadu Marinkoviću Gastozu, koji je pokušao da se približi Neveni, ali je nakon njenih reči ubrzo odustao. 

Nevena Brkljač

Nevena Brkljač

Foto: TV Happy printscreen

- Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim - govorila je Nevena, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Podsetimo, u nekoliko intervjua poznati reper je pričao koliko voli svoju suprugu. Desingerica je posebno aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde često kači snimke sa svojom suprugom, ali i ćerkom, sa kojom se snima uz trendi audio-snimke.

I njegova supruga Nevena je aktivna na ovoj mreži, a u nastavku možete pogledati jedan od snimaka koji je podelila sa njim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE