Radio BalkanFox

Malim ritualima unesite RADOST I OBILJE u porodicu, samo ovako privlači se SVE ŠTO JE DOBRO

Čak i ako ste tip osobe koji radije sam stvara svoju sreću, ipak razmislite o malim ritualima kada se useljavate u novu kuću ili samo čistite. Uostalom, ko tek tako odbija priliku za sklanjenje negativne energije iz doma? Zato, ni ne čudi što postoji mnogo praznoverja i pravila kada se useljavate u novu kuću ili čistite staru.

Na šta bi trebalo da obratite pažnju?

Možda je već kasno, ali imajte na umu u budućnosti: ako se selite u kuću koja nosi broj 13, ili ste na trinaestom spratu terate sreću od sebe. Šta sada možete da uradite?

Prema Feng šuiju izbacite veštačko cveće iz kuće, zato što je reč o mrtvim biljkama. Sve što je „veštačko“ odnosno mrtvo, ne doprinosi živosti doma i trebalo bi da završi u đubretu. Stare časopise i novine sigurno nećete više puta čitati, tako da je to nepotrebna dekoracija osim ako nije reč o nekom vrednom izdanju koje biste voleli da imate i za nekoliko godina.

Foto: pixabay.com

Knjige, biblioteka

Ovoga puta pobrinite se da prostorija bude svežija i svetlija. To ćete omogućiti krečenjem u neku svetlu boju i dati sobi „živost“ koja joj je preko potrebna, a tako unosite i pozitivnu energiju.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE