Radio BalkanFox

Zvijezda 90-ih, Ella Jantoš pratila je kćer u školu: ‘Dok smo se spremale, rekla mi je da obučem grudnjak’

Dance zvijezda devedesetih i autorica popularnog hita ‘Iza ponoći‘, Marinela Ella Jantoš (52), nasmijala je svoje pratitelje na društvenim mrežama posljednjom objavom u kojoj je opisala razgovor koji je vodila sa svojom kćeri, tinejdžericom Rozi.

– Išla sam je pratiti u školu, morala je u tajništvo. Pri spremanju rekla mi je – ‘Obuci grudnjak.‘ I jesam! Pa ti budi pevaljka – našalila se Ella, a javile su se u komentarima i obožavateljice.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

– Ja sam mamu isto tjerala kada sam bila mala, a sada i sama mrzim nositi grudnjak – napisala je.

Jednom prilikom je otkrila i kako je kćer od nje naslijedila glazbeni talent.

– Talentirana je, ali ne radi ništa u vezi s tim. Ne njeguje to, osim što kod kuće pred ogledalom odradi TikTok i te fore. Ljuti me što se tome ne posveti malo ozbiljnije. Čuje nekoliko puta pjesmu, otpjeva je, interpretira savršeno. Normalno da bih voljela da se bavi glazbom, ali što ću –  priznala je tom prilikom.

Zagreb: Koncert 'Volim 90-te' u klubu Boogaloo

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, kraljica dance scene i danas uveseljava publiku zajedno s kolegicama Ivanom Banfić i Mineom, a organizirale su koncerte pod nazivom ‘Volim 90-e‘.

Ella je svoj prvi studijski album ‘Iza ponoći‘ objavila još početkom 1996., a mnogi se i dan danas sjećaju njezinog vamp izdanja iz video spota za istoimenu pjesmu.

Dino Avdić

Foto: Dino Avdić


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE