Radio BalkanFox

Ljubav je na selu. Farmeri počeli s prvim svađama pa ‘opleli’ jedni po drugima: Ma nema puno šansi jer je plakao…

Podjela pisama se nastavlja, a nakon što su Radoslav, Stjepan i Jožef prebrojali svoja pisma, večeras je vrijeme da i preostala šestorica farmera 16. sezone ‘Ljubav je na selu‘ doznaju idu li na spojeve s kandidatkinjama ili već pakiraju svoje kofere i putuju kući. 

– Jedva čekam da dođu žene, da upoznam nove srodne duše. Da ih dočekam kao čovjek i kao osoba koja će ih voljeti kao svoj život – iskreno će poručiti farmer Branko.

Foto: RTL

I dok će neki samouvjereno koračati prema voditeljici Aniti Martinović kako bi doznali svoju sudbinu u showu, drugi će priznati kako imaju tremu jer su godinama zatvarali svoje srce, a treći da su u show došli isključivo kako bi pronašli buduću suprugu pa će čak spominjati i ženidbu. A dok će pojedini farmeri na vrućem stolcu sjediti s Anitom i dijeliti svoje najiskrenije emocije, ostatak dobro raspoloženog društva vrijeme će kratiti komentiranjem svakoga od njih te internom kladionicom o tome tko zaslužuje proći dalje, a neće nedostajati ni osebujnih savjeta “iskusnijih“ farmera o ženama, braku, ljubavi i novcu.

– On nema puno šansi jer je plakao – svoj će sud o jednom emotivnom kolegi farmeru dati najstariji Stjepan.

Foto: RTL

O kome je riječ i tko će dobiti priliku na prvim spojevima upoznati dame već u idućoj epizodi, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u u showu ‘Ljubav je na selu’. 


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE