Radio BalkanFox

"JA SAM JE IZVADIO IZ ZATVORA": Stanijin bivši verenik o Anelinoj krađi i prevarama – otkrio da li ima sina u domu

Foto: Facebook/Asmin Durdzic Asmin/ATA Images

Šok detalji!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da se starleta Stanija Dobrojević verila za oženjenog biznismena Asmin Durdžića. Nakon što je Aneli Ahmić na samom ulasku u „Elitu“ obelodanila da je muž već uveliko vara s Dobrojevićevom, u medijima se spekulisalo šta je istina u vezi sa ovim ljubavnim trouglom.

Sada se, ekskluzivno za naš portal Srbija Danas, oglasio i Asmin Durdžić koji je odgovorio na sva goruća pitanja koja intrigiraju javnost poslednjih nekolikol dana.

Aneli Ahmić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Da li ste Aneli i ti bili u braku ili u vezi?

– Bili smo samo u vezi, ali ne kao što ona priča da se nikad nismo razdvajali i svađali. Svađali smo se od prvog dana, ona je bila u Dubrovniku pet do osam meseci. Tri godine smo bili zajedno, samo zbog deteta.

Pojavile se se dve verzije vašeg odlaska kod hodže, šta je od svega toga istina? 

- On je lečio nju, a nije nas venčao šerijatski. Vidite da non - stop traži tablete za smirenje, ona boluje od anksioznosti i ima panične napade. Nisam s njom duži period i ne znam kako je sad i da li je bolje.

Spomenuo si kako je Aneli koristila narkotike, kako se ponašala pod njihovim dejstvom i koliko dugo ih je koristila? Da li je nedozvoljene supstance koristila u prisustvu deteta?

- Verovatno celi život, ali pored mene ih nije koristila jer sam ja protivnik toga, ali kad ode s koleginicama na večeru ili piće uvek ih je koristila sa njima. Ne mogu da potvrdim da li je narkotike korstila u prisustvu deteta. 

Izjavio si da je Aneli bila hapšena, zbog čega se to desilo?

- Ukrala je novac sa bivšim momkom, ja sam je izvadio iz zatvora, ona je tada bila trudna u sedmom mesecu. Ukrala je novac od nekih ljudi, pa je to sama prijavila jer su je ti momci ucenjivali je i pretili joj.

Zašto si joj pomogao u toj situaciji s obzirom da je delo počinila s bivšim momkom?

- To je bilo 2018. kada je to uradila, a uhapšena je 2020. ili 2021. godine šta drugo da uradim nego da joj pomognem, bila je trudna.

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Aneli je izjavila da si bio u zatvoru zbog kazne od 20.00 evraDa li si ikada bio u zatvoru ?

- Nije tačno, ona priča gluposti. Nisam, imao sam suđenja, ali sam pravosnažno oslobođen... Dokazaću da je i to slagala.

Da li se pozajmiljivao novac od zelenaša?

- Nikad nisam pozajmio niti dao nekome novac na kamatu, nisam nikad imao potrebe, nemam finansijskih problema. Ide mi dobro u životu.

Kakav odnos imaš sa detetom i da li delite strateljestvo? Kakva je Aneli kao majka?

- Juče sam video dete. Delimo starateljstvo nad detetom, imao sam dogovor da plaćam 2000 eura alimentaciju, to nema nigde na svetu samo kod mene. Plaćam garderobu i igračke za dete, čista je laž da nisam brinuo o detetu i da nisam plaćao alimentaciju. Dao sam joj i mnogo više novca jer ona hoće da izlazi. Otkad smo dobili dete ja sam s njom spavao svega deset puta. Vi vidite kako ona priča, olna je nasilnik. Imam dokaze da se žalila mojim prijateljima zašto ne mogu s njom da spavam. Nisam je voleo, mnogo me je vređala, ne zna da se ponaša i to me je odbilo od  nje najviše. Ona glumi žrtvu, iznosi laži i sami vidite kakva je majka.

Stanija

Foto: SrbijaDanas/YouTube/Pink/Facebook/Asmin Durdzic Asmin

Da li je istina da imaš sina koji je u domu?

- Čista laž, gde je onda majka tog sina ako je on u domu? Ja sam imao devojku koja je imala sina, s njom sam imao avanturu i tako sam se slikao s malim i z**bavao se u komentarima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE