Radio BalkanFox

Fenomenalno vođenje ljubavi svaki put! Terapeutkinja otkriva 7 ključnih koraka

Iako ste možda umorni kad se vratite s posla, nemojte dopustiti da vas izmorenost košta intimnog odnosa, samo je jedan od saveta Megan Fleming.

Terapeut za parove Megan Fleming otkriva kako vođenje ljubavi baš svaki put možete da bude fantastično. Ovo su neki od njenih saveta.

1. Predigra tokom celog dana

– Vodite predigru celog dana. Ona ne bi trebalo da bude ograničena na samo tri minuta pre seksa – kaže Flemingova. Seksi poruke, zajedničko tuširanje i međusobno zadirkivanje u toku dana može dovesti do fenomenalnog seksa u večernjim satima.


2. Planirajte vreme 

Za one koji imaju decu ili milion obaveza preko dana, pronalaženje vremena za seks je veoma bitna stavka dobrog seksualnog života.

Foto: Shutterstock

Poljupci nisu manje strastveni ako su planirani

– Neki parovi su danas toliko zauzeti da, ako ne planiraju vreme za seksualni odnos, neće ga ni imati – kaže Megan.

3. Zaboravite rutinu

Ne morate ništa drastično menjati – jedna mala promena može učiniti čuda. Na primer, ako inače vodite ljubav uveče, probajte da to uradite ujutro. Ako to radite u spavaćoj sobi, na primer, isprobajte kupatilo.

4. Održavajte želju 

Iako ste možda umorni kad se vratite s posla, nemojte dopustiti da vas izmorenost košta seksa. Vođenje ljubavi je odličan način za izbacivanje negativne energije.

5. Razgovarajte s partnerom

Razgovor je najbitniji aspekt veze na svakom području, pa tako i u seksu. Popričajte s partnerom o idealnom scenariju i ne ustručavajte se da idete do najsitnijih detalja. Kad shvatite šta je idealno za oboje, i mala promena može učiniti odlične stvari za vaš seksualni život.

Foto: Shutterstock

Razgovor je najbitniji aspekt veze 

6. Brinite o sebi

Briga o vašem telu i umu učiniće vas privlačnijim partneru, a i vi ćete se osećati mnogo bolje.

7. Partnerovo loše raspoloženje ne shvatajte lično

Svi imamo dobre i loše dane, a kad nam je partner loše raspoložen, često mislimo da smo mi krivi za to. Kad se to dogodi, najbolje je pobrinuti se za vlastito raspoloženje i dati partneru prostora, predlaže Megan.

– Samo opušteno – kaže. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Panika sa druge strane jastuka! Šta znači kada sanjate da vas partner vara?

Ljubav

Da li je intima u snovima ista kao i na javi? Otkrijte šta znači kada sanjate da vas partner vara ili se upuštate u intimni odnos sa neznancem…

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE