Radio BalkanFox

Evo čime se bavi žena Desingerice i kako govori o braku sa reperom

Reper Dragomir Despić, poznatiji u javnosti kao Desingerica, sve je poznatiji u medijima i javnosti zbog kontroverznog ponašanja, a sada se oglasila i njegova supruga.

Desingerica i ženaFoto: Snežana Krstić, screenshot/TikTok / Ringier

Desingerica i žena

Iako pred kamerama mnogima ne odaje dobar utisak, Dragomir, kada se kamere ugase, uživa u porodičnom životu sa suprugom Nevenom i ćerkicom Dunjom.

Blic preporučuje

Desingerica i Nevena

Foto: nenaneniii / TikTok

Desingerica i Nevena

Influenserka Nevena oglasila se nakon brojnih skandala svog supruga i predstavila ga u potpuno drugačijem svetlu od onoga kako se on sada prikazivao.

Ona je otkrila kako su se ona i reper upoznali.

Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija – rekla je Nevena na samom početku.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Nevena je aktivna na društvenoj mreži Tiktok, te je to, kako kaže, postalo i njeno primarno zanimanje.

– Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na Tiktok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka – zaključila je ona za „Alo!“.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Nevena je, podsetimo, bila i u rijalitiju i to zajedno sa Gastozom.

– Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje – rekla je ona.

– Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim – govorila je Nevena u rijalitiju, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Čime se, sa druge strane, Desingerica bavio pre nego što je postao reper pogledajte u odvojenom tekstu.

VIDEO: Pljugica i Desingerica polivaju pivom publiku na nastupu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE