Radio BalkanFox

Ljubav je na selu: Farmer Mijo Bošnjak: ‘Šest puta sam klinički umro. Preminuli su mi otac i brat. Bilo je trauma’

Rano sam ostao bez oca. Promijenio sam 3-4 škole. Teško je bilo. Rano sam shvatio da život nije ono što ja želim, rekao je Mijo Bošnjak (58) za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Simpatični Varošanin, koji trenutačno traži djevojku u showu ‘Ljubav je na selu’, iza sebe ima tešku prošlost. Šest puta je klinički umro. Iznenada mu je preminuo brat, a majka završila u bolnici. Pogodilo ga je to, ali ne da se. Borac je.

Foto: rtl/screenshot

‘Uvijek sam snažan. Ne bojim se’

– Puno toga sam prošao. Traume i tako to, ali ne dam se slomiti. Uvijek sam snažan. Ne bojim se. Brat mi je bio podrška. Preminuo je iznenada i to mi je teško palo. Mama mi je isto nekako nesretno završila u bolnici – govori Mijo.

U tim je teškim trenucima imao podršku. Nekoga tko mu je na neki način pomogao. 

– Nikad nisam bio sam. Sve do jednog perioda. Jednu curu sam izgubio pred zaruke. Prekinuli smo. Tad sam baš potonuo. Pao sam u depresiju – prisjeća se.

Foto: RTL

‘Šest puta sam bio klinički mrtav. Bog mi se obratio’

Kod Mije je sve moguće. Kaže, Bog mu se obratio tri puta.

– Šest puta sam bio klinički mrtav. Bog mi se obratio i rekao: ‘Dijete nije ti još vrijeme, moraš nazad’. Tri puta mi je to ponovio. A ja kažem: ‘Pusti me da uđem gore’. Na našem jeziku mi je to rekao. Svega se sjećam. Čudo. Ne može čovjek vjerovati, ali sve je moguće – otkriva.

Foto: RTL

Varošanin se u showu preporodio. Došao mu je kao melem na ranu.

– Živnuo sam stvarno. Prelijepo mi je. Opustio sam se – ističe.

Foto: RTL

Miju su u ‘Ljubav je na selu’ prijavili prijatelji. Trenutačno ne očekuje ništa, ali, kaže, možda se ljubav uistinu dogodi.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE