Radio BalkanFox

Žena Desingerice o odnosu s reperom, rijalitiju, TikToku

Dragomir Despić Desingerica već izvesno vreme uživa u braku s dugogodišnjom partnerkom Nevenom, s kojom je dobio i ćerku. Govoreći za jedne medije o njihovom odnosu, ona se prisetila toga kako je sve među njima počelo – još tokom srednjoškolskih dana.

– Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga (smo) poslednje tri godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija – kazala je za „Alo“ kroz smeh Nevena, oko koje se poslednjih dana podigla prašina jer je svojevremeno bila učesnica rijalitija „Hotel Maldivi“.

Nevena Despić, TikTok screenshot / nenaneniii

 

– Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje – istakla je, pa se onda osvrnula i na svoj odnos s Nenadom Marinkovićem Gastozom, te njegovim izvesnim pokušajima da je osvoji.

– Ne znam da li bih mogla da kažem da me je Gastoz muvao, on je samo istakao kako voli devojke sa kovrdžavom kosom – prokomentarisala je tada, prenose pomenuti mediji.

Nevena je, inače, prilično aktivna na TikToku. Prati je i više od 40.000 ljudi, a ona bi vremenom volela da je tamo i još prisutnija.

„Planiram to i da ozvaničim!“

 

 

– Trenutno sam nezaposlena, jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na TikTok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao tiktokerka – zaključila je reperova supruga.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE