Radio BalkanFox

Šokantna ispovest Big Laleta o počecima i poznanstvu sa Minimaksom

Lazar Antić, mađioničar poznat pod nadimkom Big Lale gostovao je u emisiji Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića gde je progovorio o svojoj karijeri, kao i poznanstvu sa pokojnim Milovanom Ilićem Minimaksom.

Najpre se dotakao svog najboljeg solističkog događaja.

– Moj najbolji solistički događaj u Rimu je bio solistički. Zatvorili su me u sanduk i spustili u more i izvadili sanduk nakon 4 minuta. Sanduk je bio pun riba, a ja sam se nalazio na površini u fraku. Bilo je 2.000 ljudi u publici. Dobio sam tada naslovnu stranu u italijanskim novinama. U Pajperu, čuvenom teatru u Rimu, nije moglo da se ulazi jer je toliko puno bilo – rekao je Big Lale i dodao:

Big Lale
foto: Kurir televizija

– Došao mi je gazda i rekao „imate ugovor od mesec dana. Potpišite i ostajete godinu dana.“ Kada god sam izlazio imao sam njegovog momka koji me je vozio i kao čuvao. Kome god da sam pričao to nije ga zanimalo. Jedino je Minimaks imao njuh, ali i to je bila slučajnost zbog moje laži.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Potom je otkrio kako je upoznao Minimaksa.

– Radio sam u otvaranju jednog lokala u Trstu. Pošto je bila nedelja slobodan dan otišao sam u Ljubljanu u klub „M“. Došao sam luksuznim autom i ispred kluba su bile dve prelepe devojke. Upozno sam se i pitao ih šta piju. Predstavio sam se i rekao da čekam Minimaksa da potpišem ugovor, a on je tada bio toliko popularan da je cela Slovenija gledala. One su bile iznenađene i ja sam otišao do toaleta – započeo je Lale, pa nastavio:

Big Lale
foto: Kurir televizija

– Kada sam izašao i krenuo ka njima sledio sam se. Minimaks je sedeo između njih dve na mom mestu. Onda je on ustao mangup i rekao „gde si Lale koliko te čekam. Kad ćemo potpisati taj ugovor?“ Meni su se noge tresle. Popili smo piće i onda je njegova ekipa snimatelja i reditelja ustala i rekla da moraju da krenu na avion jer je u 8. On im je rekao da neće i da ću ja da ga vozim do aerodroma. Kad smo došli rekao je da dođem u Beograd i da bi značilo mnogo.

04:35

LAGAO SAM DA POZNAJEM MINIMAKSA, DA BIH MUVAO DEVOJKE! Šokantna ispovest Big Laleta za Kurir: Mangup se pojavio i dao mi ugovor

– Zvao sam menadžera u Milanu i otkazao sve da dođem u Beograd. Zvao sam Žiku u Metropolu i rekao je šta god kažeš imaš sve ispunjeno. Imao sam tri puta veću platu od direktora kada sam došao u Metropol. Mića me je zvao u 11 ujutru i rekao ponesi koferče i dođi. Došao sam tamo, a tamo su sedeli pokojni Jovan Ristić Rica, Miodrag Marinković koji je bio direktor televizije, Dunja Lango i Mića Minimaks. Ja sam počeo i dok sam ih zabavljao iza mene je bilo 30 ljudi. Ustali su i rekli u nedelju se spremi imaš nastup. Imao sam 4 nastupa u toj emisiji. Tada je Brena imala prvi nastup 12. februara 1982. godine. Tako smo počeli, da bi mi Rica rekao da nastavljamo zajedno nedeljno popodne sa Mićom – rekao je Big Lale.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:34

Hit savet koji je Minimaks dao Suzani Mančić

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE