Radio BalkanFox

4 znaka Zodijaka očekuje uspeh tokom mladog Meseca u Lavu

Lunarni ciklus je pun uspona i padova, ali svaki deo procesa je važan.

4 znaka na koja će najjače uticati mlad Mesec u Lavu
4 znaka na koja će najjače uticati mlad Mesec u Lavufoto: Shutterstock

Ako ste jedan od horoskopskih znakova na koje utiče mladi Mesec, znate da počeci mogu biti jednako zastrašujući kao što su završnici često gorko-slatki. Ako trenutno razmiljae o onome što treba uraditi u budućnosti, znajte da se uvek čini da je nemoguće stići do cilja kada niste ni napravili prvi korak!

 

Najvrhunskiji trenuci lunarnog ciklusa se dešavaju u dva različita trenutka: mladom mesecu i punom mesecu. Dok je ovo drugo intenzivno i dramatično, prvo je suptilnije iskustvo, ali to ga ne čini manje moćnim.

 

U stvari, mlad Mesec je ono što pokreće celo iskustvo, jer predstavlja početak novog poglavlja. Teme i situacije koje se pojavljuju tokom mladog meseca često su neverovatno značajne, otkrivajući prilike koje su zrele za preuzimanje. A ako odlučite da započnete projekat ili se posvetite novoj vezi tokom mladog meseca, to će imati mnogo više potencijala za uspeh!

 

 

Mlad Mesec počinje 16. avgusta u 5:38 ujutro po istočnom vremenu i odvija se u strastvenom, teatralnom, romantičnom, kreativnom i slavnom Lavu, naglašavajući naša srca i način na koji ih izražavamo.

 

Ovaj mladi mesec želi da se oslobodite svega što vas je sprečavalo da uradite, kažete ili osetite ono što vam se čini autentičnim. 

 

Ako vaš znak sunca, mesečev znak ili, što je najvažnije, vaš znak u usponu spada pod bilo koji od sledećih horoskopskih znakova, predstojeći mladi mesec u Raku mogao bi da znači značajnu prekretnicu u vašem životu.

 

Šta mlad Mesec donosi u septembru?
Šta mlad Mesec donosi u septembru?foto: Shutterstock / GaudiLab

 

Evo zašto:

 

Bik

 

Ovaj mlad Mesec vas pogađa baš tamo gde ste najranjiviji. Odvijajući se u vašoj četvrtoj kući domaćih i ličnih stvari, on obasjava sve što se dešava iza zatvorenih vrata, zaštićeno od radoznalih očiju. A ako nemate deo sveta koji se oseća bezbedno, zaštićeno i pre svega, dobrodošlo, onda biste možda trebali da se zapitate šta je to što pogrešno radite.

 

Ovaj mlad Mesec bi mogao da vas inspiriše da očistite svoj stan, zakažete filmsko veče sa porodicom ili čak da se preselite na novo mesto. Slušajte svoje srce i znaćete šta da radite. Da bi se Bik osećao dovoljno udobno da istražuje svet, potreban im je topli dom u koji će se vratiti kada se avantura završi. Stabilnost i sigurnost uvek postavljaju Bika na bolje mesto.

 

 

Lav

 

Lavovi vole osećaj da ih drugi obožavaju i da im se dive. Čak i ako ste Lav koji teži da izbegava reflektore i više voli da se izražava na svoj jedinstven način, ne možete a da ne cenite osećaj razumevanja i cenjenja zbog toga što jeste. A na ovom mladom Mesecu, vi ste na vrhu svih umova, jer ovaj mladi mesec pali šibicu u vašoj prvoj kući sebe.

 

Pripremite se da se pogledate u ogledalo i vidite nešto potpuno novo. Uradite nešto što simbolizuje način na koji se vaš identitet menja i razvija tokom vremena i iskustva. Možda niste ista osoba kao pre, ali to je dobra stvar; to znači da ste rizikovali, govorili svoju istinu, zalagali se za nešto u šta verujete i otvorili se životu. I na kraju, postali ste moćnija i zanimljivija osoba zbog toga.

 

Koja 4 znaka čekaju promene tokom mladog meseca?
Koja 4 znaka čekaju promene tokom mladog meseca?foto: Look Studio/Shutterstock

 

Škorpija

 

Ljudi ne mogu da prestanu da pričaju o vama u poslednje vreme. Na kraju krajeva, ovaj mladi Mesec donosi nalet struje u vašu 10. kuću javnog imidža, ​​inspirišući vas da objavite neke vesti koje će vam promeniti život ili poboljšati svoju reputaciju! Trenutno imate moć da dobijete neka značajna priznanja, posebno ako ste voljni da se prijavite na takmičenje, napredujete u karijeri ili jednostavno da se odmah prijavite na taj posao.

 

Sada je vreme da postavite profesionalne ciljeve sa snagom lunarnog ciklusa na vašoj strani. Pošto ovaj mlad Mesec gura loptu u vaš sektor karijere, možete se kladiti da vaša odlučnost neće biti uzaludna. Spremate se da se popnete na sledeću stepenicu veoma važne lestvice, ne osvrćite se. Istini za volju, možda ćete stići do vrha mnogo ranije nego što se očekivalo. Vi ste Škorpija i svaki Škorpija potajno zna da je najbolja osveta uvek dobro živeti. 

 

 

Vodolija

 

Vaši odnosi dobijaju značajan preokret. Kako ovaj mlad mesec pokreće novo razumevanje davanja i uzimanja, osećate se motivisanim da vaša partnerstva učinite mnogo značajnijim. Prebirući istinu o vašoj sedmoj kući ljubavnika, prijateljstava, supružnika i neprijatelja, slažete se sa tim ko su glavni igrači u vašem životu i uloge koje svako od njih igra. Takođe pobliže posmatrate kako doprinosite svojim odnosima i uticaj koji imate na njih.

 

Zadubite se u dinamiku koju delite sa drugima, jer bi to moglo da dovede do nekih veoma značajnih otkrića, posebno kada je reč o tome sa kim želite da provedete ovo sledeće poglavlje. Nemojte se plašiti da proširite svoje horizonte.

 

Bonus video:

 

Mogu li Hrišćanstvo i astrologija zajedno? 

 

 

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE