Radio BalkanFox

EVO ČIME SE BAVI DESINGERICINA ŽENA! Bila u rijalitiju, sada se konačno oglasila – otkrila i kako je UPOZNALA REPERA!

Oglasila se supruga Dragomira Despića Desingerice, te progovorila o odnosu sa reperom.

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedeljama je u centru komentarisanja zbog svog ponašanja na nastupima. Nedavno je ovim povodom gostovao i u jednom Jutarnjem programu u kojem se posvađao sa novinarkom, a potom i u “Amidži šouu” u kojem je prvi put govorio o svojoj supruzi Neveni.

Tada je otkrio kako ona reaguje na čitavu “buku”, a potom je otkriveno da je Nevena bivša rijaliti zvezda. Influenserka Nevena oglasila se nakon brojnih skandala svog supruga i predstavila ga u potpuno drugačijem svetlu od onoga kako se on sada prikazivao.

Ona je otkrila kako su se ona i reper upoznali.

“Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija”, rekla je Nevena na samom početku.

Nevena je aktivna na društvenoj mreži Tiktok, te je to, kako kaže, postalo i njeno primarno zanimanje.

“Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na Tiktok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka”, zaključila je ona za “Alo!”.

mondo.rs


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE