Radio BalkanFox

DIREKTNO IZ KINE PORUKA ZA ASMINA! Stanija Dobrojević se javno obratila BIVŠEM VERENIKU! (FOTO)

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević je otišla u Kinu u jeku skandala. Nju je Aneli Ahmić, aktuelne učesnica „Elite“, optužila da joj je preotela supruga Asmina Dudržića, sa kojim se Dobrojevićeva u međuvremenu verila.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Međutim, kad je Aneli počela da iznosi sve detalje o odnosu sa Asminom, Stanija je odlučila da ga ostavi, sve dok se ne uveri da on govori istinu, a ne Ahmićeva. Sinoć se oglasila iz Kine i poslala jasnu poruku bivšem vereniku. Naime, Dobrojevićeva se uslikala kako pozira ispred ogledala u hotelskoj sobi i to u majici sa natpisom „Single, što u prevedu sa engleskog znači sama, slobodna.

Konačno se naspavala! Oka nisam sklopila otkad je krenula „Elita“, nisam jela, smršala sam, linija mi je top. I tako. Nparavila sam sebi s*nje od života, ali idemo dalje. U ovim trenucima sve sam očekivala, sem ovolike pdrške… I hvala vam! – napisala je Dobrojevićeva.

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, ona je za Republiku pre gostovanja u emisiji „Amidži šou“ priznala da napušta Srbiju nakon skandala i da će Asmin morati da joj dokaže ljubav, kako bi je vratio.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE