Radio BalkanFox

VANJA MIJATOVIĆ KORISTI OVAJ TRIK UVEČE KADA OGLADNI: Uspešno TOPI KILOGRAME, a treba vam 30 SEKUNDI da spremite


Pevačica Vanja Mijatović u jednom intrevjuu priznala je da ima deset kilograma viška, te da ih je tada „dobro krila“. Iako čitav život pazi na ishranu, svakome dođe period, i da sebi oduška što nekada nije tako loše.

– Čitav život pazim,e sada dala sam sebi oduška. Ja sam tip kojoj se sve lepi, moram da prebrojavam kalorije, da gledam šta jedem jer čim malo ne pazim, a sad nisam, jer smo statični i lepo mi je bilo, malo sam se opustila. Ceo život vodim računa i verovatno sam se opustila i to je ishod, ali dobro vratiću se – rekla je ona za Toksik televiziju pre dve godine.

Onda je pred svadbu koju je upriličila prošle godine, odlučila da smrša i vrati svoju kilažu. Izbrala je autofagiju kao način kojim će postići željenu kilažu.

– Nikad nisam imala 67 kilograma, baš su mi smetali. Odlučila sam da skinem višak zbog svadbe, snimanja spota, kao i zbog toga sto mi se pogoršala krvna slika. Počela sam sa autofagijom, jela sam jednom dnevno i brzo sam skinula nekoliko kilograma. Onda sam prešla na režim ishrane koji mi je dala nutrucionistkinja i to mi baš prija. Jedem samo bareno ili grilovano meso, nikako pohovano ili punjeno. Sva jela su spremljena na vodi, bez ulja i brašna. Pijem dosta tečnosti i retko kada večeram. Ako baš ogladnim uveče, pojedem nekoliko belanaca ili kiselu pavlaku sa čia semenkama – rekla je ona za „Informer“.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE