Radio BalkanFox

Čuvena manekenka ponovo u javnosti: Srećna sam što sam živa! (FOTO)

Dve godine nakon kozmetičkog tretmana koji joj je skoro uništio lice nekadašnja slavna manekenka Linda Evanđelista (58) se pojavila u javnosti. Blistala je u crnom na Nedelji mode u Njujorku.

Na reviji dizajnera Marka Džejkobsa, na Nedelji mode u Njujorku, pojavila se i manekenka Linda Evanđelista  Bila je izuzetno elegantna i obučena u crno od glave do pete.

Obukla je dugu suknju i crnu majicu šireg kroja. Odabrala je crne cipele na štiklu i odlučila se za diskretan srebrni nakit. Kosa joj je bila ošišana na kratko i zalizana.

Nakon što se nedavno pojavila na naslovnoj strani „Voga“, uz slavne koleginice sa kojima je činila slavnu četvorku supermodela tokom devedesetih godina, Linda se sada ponovo pojavila u javnosti.

Naime, kozmetička procedura kojoj se podvrgla pre šest godina, ostavila je stravične posledice. Manekenka je navela da je nakon njih bila –  „brutalno unakažena“.

Prekinula je karijeru i skrivala se od javnosti. Pre dve godine podelila je svoju tragičnu sudbinu sa svetom, a prilikom svojih retkih pojavljivanja uglavnom je skrivala lice ispod velikih šešira.


>

profimedia

profimedia


>

profimedia

 

Sada je zablistala na Nedelji mode u Njujorku, potpuno oporavljena.  Došla je kako bi podržala svog prijatelja, modnog dizajnera Marka Džejkobsa, i pokazala lice koje pamtimo sa malih ekrana od pre trideset godina.

Evanđelista je u avgustu rekla za „Vog“ da i dalje dobija botoks nakon pogrešnog kozmetičkog tretmana.

– Ne smeta mi i nikada mi nije smetalo starenje. Starenje nas dovodi tamo gde želimo da budemo, a to je za mene dug život – rekla je ona.

Dodatno je objasnila:

– Želim bore, ali botoksiram čelo, pa sam licemer. Ali ipak želim da ostarim.

No, nisu bore i  estetski problemi jedino sa čime se Linda poslednjih godina suočaavala. O tome svedoči i njena ispovest o borbi sa rakom dojke. Pobedila je ovu bolest, ali je ostao strah da će se ona vratiti.

Sada slavim život. Mislim da su me sve poteškoće naterale da se fokusiram na dobre stvari. Srećna sam što sam živa – rekla je Evanđelista, a prenosi „Dailymail“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Vedra elegancija kraljice Leticije! Roze odelo joj savršeno stoji (FOTO)

Moda i lepota

Kraljica Leticija je na dodeli Unicefovih nagrada u Madridu ponela odelo svetlo roze boje pokazavši besprekorni stil.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE