Radio BalkanFox

Aneli ubeđenja da je Stanija njenom mužu avantura: „Ona nije njegov tip“

Na samom početku emisije “Gledanje snimaka“ prikazan je razgovor Aneli Ahmić sa cimerima o tome kako je krenuo sunovrat njenog braka sa suprugom Asminom koji ju je prevario sa Stanijom Dobrojević.

Aneli o StanijiFoto: screenshot

Aneli o Staniji

– Ona nije njegov tip. Nije našao svoju sreću, pripremao je teren da e meni vrati. Da sam ja kačila slike u kupaćem kostimu, on bi haos napravio, ne može on da podrži takav stil života, ako me razumete. Ona je pitala sigurno kako mu se zove dete, a verovatno i žena, samo što je mislila da sam bivša – kazala je Aneli.

Aneli o Staniji

Foto: screenshot

Aneli o Staniji

– Ako si znala da je on u Majamiju kod nje, što si mu odgovarala na poruke, umesto da mu napišeš “mrš u pi*ku materinu?!“ – upitao je Marko Janjušević Janjuš.

– Ne znam sada, sve se dešavalo. On je svakako otac mog deteta. Čovek je manipulator, vi njega ne poznajte. Njemu se iz očiju vidi ko je on i šta je – dodala je Aneli.

Aneli o Staniji

Foto: screenshot

Aneli o Staniji

– Mislim da je Aneli pružila sve što je on želeo od nje i da je bila jako povučena u tom odnosu. S druge strane mu imponuje da je u vezi sa starletama, ali svakako niko ne može da mu pruži to što mu je ona dala, to je očigledno – kazao je Mensur.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE