Radio BalkanFox

Asmin sumnja u verenicu, starleti će zbog ovoga pasti mrak na oči!


Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević je otišla u Kinu u jeku skandala. Nju je Aneli Ahmić, aktuelne učesnica „Elite“, optužila da joj je preotela supruga Asmina Dudržića, sa kojim se Dobrojevićeva u međuvremenu verila.

Međutim, kako se Stanija „prala“ od afere sa oženjenim Asminom, u javnosti se pojavila informacija da je starleta već imala posla sa oženjenim investitorom od kojeg je Stanija kupila penthaus.

– Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje nije platila ceo investitoru. To cela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića pominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i spa… Posle ga ucenjivala da će sve reći ženi – piše u porukama koje su objavljene na Anelinom profilu.

Sada su isplivale i poruke između Asmina i investitora, gde mu se Durdžić predstavio, a onda je naveo šta se piše u medijima, pa mu je tražio da se on tim povodom i izjasni. U odgovorima investitora jasno se može videti da je Dobrojevićeva sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve povezanosti, osim poslovne.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE