Radio BalkanFox

Teodora Radojičić o zatvoru i preminulim bivšima

Teodora Radojičić koja trenutno boravi u rijaliti kući „Elite“ bila je 2020. osuđena na četiri godine zatvora u Beču, zbog trgovine heroinom. Iako joj se život, kako sama kaže, nekoliko puta okrenuo naopačke, ona ga voli i danas živi od Instagrama.

Reklame su joj i te kako bile od pomoći – tako je uspela da plati operacije koje je imala u Turskoj, u iznosu od 9.000 evra.

– O mom životu se dosta zna već, pa se ne bih bazirala na neke detalje. Odrasla sam na Novom Beogradu. Život mi se par puta okrenuo naopačke, ali volim svoj život. Nijedan od moja tri bivša dečka nije među živima. Dobar sam govornik i imam mušku energiju – kazala je bila Teodora, pošto je zadrugarima voditeljka Ana Radulović došla u goste sa zadatkom da ispričaju pojedine detalje iz svog života.

Podsetimo, Radojičićeva je bila osuđena zbog trgovine četiri i po kilograma heroina. Sa četiri, kazna joj je bila smanjena na tri godine, pa se potom iz Austrije vratila u Srbiju. I pred ulazak u rijaliti, kako prenose mediji, dotakla se bila svojih dana iza rešetaka.

„Po optužnici sam narko-bos!“

Teodora Radojičić, ATAImages/Antonio Ahel

 

Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos. Sad živim od Instagrama, snimam reklame i odatle imam dobru zaradu. Toliko dobro zarađujem da sam od novca mogla sebi da platim operacije lica u Turskoj i sve me je koštalo oko 9.000 evra. Isplati se vredno raditi, a svakako da to u mom slučaju nije prostitucija. Nisam prostitutka, ali zarađujem k’o krimos – počela je bila, pa je zatim dodala šta joj je najteže palo dok je služila kaznu.

– Gubitak bake sam najteže podnela i s tim se i danas teško nosim. Boravak na robiji me je naučio mnogo čemu. Kad sam izašla, prvo sam prekinula kontakt s ljudima koji loše utiču na mene. Prestala sam da konzumiram alkohol, sve što može da mi pomuti um i, posvetila se treningu. Mnogi misle da sam premršava, ali ja sam zadovoljna kako izgledam – kazala je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE