Radio BalkanFox

Sandra Rešić o druženju sa Darkom Lazićem

Darko Lazić je nedavno sa suprugom Katarinom napravio veliko svadbeno veselje. Iako je imao preko 500 gostiju, jedna njegova koleginica nije bila pozvana.

U pitanju je Sandra Rešić, koja je otkrila da joj se Darko, pre nego što se oženio, poveravao o svojim ljubavnim aferama.

ATA Images/Antonio Ahel

Darko i Katarina Lazić

– Darkovu Katarinu sam upoznala, ali me Darko nije zvao na svadbu. Viđali smo se otkako su oni zajedno na slavama, nekim zajedničkim proslavama i tada smo ćaskale. Darko i ja se odavno znamo. Super nam je odnos i nekoliko puta smo noći provodili zajedno. Tada mi je pričao o svojim aferama, s kim se sve švalerisao i ko je bio u pitanju. Otvoreno je o svemu govorio, on je najopušteniji s ljudima koje voli – rekla je Sandra i dodala da je jedan od razloga što se više svakodnevno ne čuje s Lazićem taj što se ne odvaja od žene:

– Kad je to sve s Kaćom i Darkom postalo ozbiljno, udaljila sam se. Nije pristojno da više vremena provodi s drugaricama ili kolegama pored devojke koja će mu kasnije postati žena. Kad sam s njom pričala, samo sam rekla: „Kaća, drži uzde čvrsto, kako znaš i umeš.“ Eto, vidim da im super ide i mnogo mi je drago zbog toga.

ATAImages/M. M.

Sandra Rešić

Pevačica i bivša rijaliti učesnica je pričala i o Lazićevim učestalim skandalima u saobraćaju.

– Objasnila sam Darku da ne sme više da stavlja glavu u torbu. Rekla sam mu da svaki put kad mu padne na pamet da brzo vozi pomisli na decu, ženu, majku… Onda će da se smiri. Stalno samo viče: „Ma pusti me, bre!“, tako da njemu s te strane nema pomoći. Doveo je sebe u situaciju da svaki naslov koji se pojavi u medijima o njemu bude loš, a to je šteta jer je pevač s prelepim glasom – ispričala je pevačica za Svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE