Radio BalkanFox

Darko Tanasijević roni suze, Dušica uputila naklon zadrugarki sa jezivom životom pričom

Učesnica „Elite“ Bojana Pavlović potresla je čitavu naciju kada je noćas tokom emisije „Pitanja novinara“ ispričala do detalja svoju stravičnu životnu priču.

Darko Tanasijeć
Darko Tanasijeć • youtube

Bojana je kao jako mala doživela tragediju, kada je njena baka na monstruozan način ubila njenog oca. Nakon toga, Bojana i njena sestra su završile u Domu za nezbrinutu decu, ali ni tu njenim mukama nije bio kraj.

Darko Tanasijeć
Darko Tanasijeć

Pored toga što je Bojana preživela stravične stvari, ona je uspela da iz svega izađe kao borac, zaposli se i upiše fakultet na kojem je danas apsolvent. U šest sezona rijalitija „Zadruga“ zaista smo čuli mnoštvo tužnih i tragičnih životnih priča, ali Bojanina je možda i najtragičnija do sada.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević

Upravo zbog toga što je uspela da stoji čvrsto na svojim nogama, voditeljka Dušica Jakovljević, novinari i publika u studiju su pružili Pavlovićevoj ogromnu podršku gromoglasnim aplauzom, a voditeljka joj se potom i naklonila.

Bojana Pavlović
Bojana Pavlović

Predstavnici medija su sa učesnicom „Elite“ sve vreme razgovarali kroz suze i sa knedlom u grlu, a kako je izgledao ovaj dirljivi momenat pogledajte na snimku ispod:




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE