Radio BalkanFox

Pujas neprepoznatljiv, u bolnicu stigao sa OGREBOTINAMA!


Kako saznajemo, bivši zadrugar Fran Pujas, danas je završio u klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, gde ga je dovezao prijatelj, a ubrzo mu je određena i terapija.

Naime, Fran je dugo koristio THC (psihoaktivna supstanca, nalazi se u indijskoj konoplji, poznatije i kao marihuana), što je ostavilo posledice na njega, a kako nam je izvor otkrio, Pujasa je dovezao prijatelj, dok su bivšem zadrugaru noge bile potpuno izgrebane.

– Stigao je u pratnji prijatelja, on ga je dovezao, tada su bile vidljive ogrebotine na njegovim nogama, imao je čak i hematom. Izgubio je dosta na težini, ima problem sa ishranom, nema apetit uopšte…dugo je koristio THC – govori za Republiku izvor.

Fran je izgledao potpuno drugačije od onoga kako ga pamti publika Zadruge, izgubio je apetit i drastično smršao, a prijatelj ga ne ispušta iz vida. Lekari su obavili sve neophodne analize i Fran je otpušten sa klinike, ali ga čekaju dodatni testovi. Biće potrebno i da se javi nadležnom psihijatru, kako bi se procenilo da li će mu u budućnosti biti neophodna i dodatna terapija.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE