"MAMA JE BILA KASIRKA" PORODICA BOGDANA BOGDANOVIĆA ODIGRALA JE KLJUČNU ULOGU I ŽRTOVALA SE OVAKO: Ali ono što je njegova sestra uradila NEĆE SVAKO!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Košarkaš Bogdan Bogdanović obara rekorde i jedan je od naših najuspešnijih sportista. Ipak, on nikada nije zaboravio ko mu je pomogao da postane ono što je danas. Porodica mu je na prvom mestu.

Bogdan je završio Elektrotehničku školu u Beogradu. Njegov otac Dragan i mama Koviljka svoj život znatno su promenili da bi deci obezbedili blistavu budućnost.

– Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja. Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek… Moja porodica je puna ljubavi i sreće. Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učnili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni – rekao je košarkaški as jednom priikom u emisiji „Kao sav normalan svet“.


>

Bogdan Bogdanović, košarkaš

Tanjug/AP

Bogdan daje intervju

printscreen republika tv

Bogdan na konferenciji

Starsport

Bogdan Bogdanović aplaudira

Starsport