Radio BalkanFox

Asmin uništio Stanijinog bivšeg Marka: Sponzorušice mala, nije ti dovoljno što je plaćala gaćice, Ajfone, ljetovanja, zimovanja…

Otkako je Asmin Durdžić dospio u centar medijske pažnje zbog starlete Aneli Ahmić koja se predstavlja kao njegova bivša žena koju je, kako ona navodi, a što on demantuje, prevario sa Stanijom Dobrojević, svakodnevno čitamo vijesti o njemu.

Aneli u Zadruzi priča svoju stranu priče, prilično kontradiktornu, a on napolju vodi svoju priču uz svakodnevno objavljivanje dokaza protiv bivše.

Uz to svakodnevno izjavljuje ljubav Staniji uz obećanja da će ljubav pobijediti sve i da će se potruditi da povrati njeno povjerenje.

Danas ga je iznervirao njen bivši dečko Marko Marković koji je rekao za bivšu i Asmina “da se ne gradi sreća na tuđoj nesreći”.

Durdžić mu je žestoko uzvratio na Instagramu gdje je napisao:

“Go go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što je plaćala gaćice, Ajfone, ljetovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš vjerenički prsten kojim te Stanija gađala u tu glupu glavu. Bolje se pokrij ušima, pederčiću!”, napisao je Asmin.

senzacija.ba


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE