Radio BalkanFox

Slučaj brutalno ubijene devojčice potresao je SVET, a članovi PORODICE bili su glavni OSUMNJIČENI


Najlepša devojčica Džonbene Remzi rođena je 1990. godine i bila je najmlađe dete u porodici. Njeni roditelji Džon Benet Remzi, otac biznismen i majka Patriša En podržavali su je te je devojčica postala Mis Amerike. Imala je starijeg brata koji je rođen 1987. godine. Njena mama dugo je bila u organizaciji za Mis, a devojčica je plenila harizmom i lepotom. Svi su bili u saglasnosti da niko nije kao ona, gde god da se pojavila svi su samo u nju gledali!

27 godina kasnije zločin nije rešen

Devojčica je ubijena na Božić 1996. godine, a porodica nije primetila da je nema sve dok na stepenicama nisu videli poruku gde je tražen otkup. U poruci je stajalo da će detetu biti odrubljena glava ako se novac ne isplati. Oko jedan sat posle ponoći njen otac pronašao je njeno telo u podrumu kuće, bila je zadavljena i umotana u belo ćebe, a na ustima joj je bila zalepljena traka.

Još uvek okolnosti pod kojima se zločin desio nisu razjašnjene. Otac je dugo bio glavni osumnjičeni. Godine 1998. velika porota izglasala je optužnicu protiv roditelja za zlostavljanje dece koje je rezultiralo smrću te pomaganje i podsticanje zločina.

No, tužilac je tada rekao rekao da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv roditelja. Zbog toga se tužilac javno izvinio porodici jer su osumnjičili oca, kao i sina koji je tada imao devet godina, za ubistvo. Naime, tvrdili su da je brat ubio sestru zbog ananasa, odnosno da su se posvađali. Takođe, porodica je objasnila da je dečak prespavao  taj deo oko nestanka devojčice, a policija je mislila da porodica krije ubistvo te da su sami smislili priču o otmici. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE