Radio BalkanFox

Mila Kunis i Ešton Kučer pisali pismo Deniju pred presudu

Mila Kunis i Ešton Kučer pisali su i slali pisma podrške Deniju Mastersonu pred presudu, bruji tamošnja štampa. Par je s glumcem koji je pre nekoliko dana osuđen na 30 godina zatvora zbog dva silovanja od pre dve decenije, inače, glumio u seriji „Vesele sedamdesete“.

Kučer, Majkl Kelso iz pomenutog šoua, s Mastersonom je do sada negovao 25 godina dugo prijateljstvo, „zasnovano na ogromnom poštovanju“. Kako je još naglasio u svom pismu koje je predao sudu, a opisujući Denija, on je za njega „neverovatno pošten i dobronameran čovek koji ga za sve ove godine nijednom i ni za šta nije slagao“. Takođe, ovim putem mu se i zahvalio na tome što „zahvaljujući njemu ne živi tipičan holivudski život, ispunjen porocima“.

Ešton Kučer, Profimedia

 

– Kad god bismo se našli u okruženju ili se i sastajali s nekim ko je bio „urađen“, on bi glasno i jasno istakao kako to nije neko s kim bi trebalo da se družim, uopšte. Razmišljao sam, ukoliko bih se ja drogirao on se sa mnom onda ne bi družio, a ne bih, posebno na takav način, da utičem na to – objašnjavao je.

Zatim, prisetio se momenta kada su sedeli u jednoj piceriji, pa je Masterson „skočio u pomoć devojci u oštoj svađi sa dečkom“.

– Nije morao da se meša, ali je to izabrao. Za razliku od tog čoveka, on je uvek sve tretirao s dosta poštovanja.

Pismo je zaključio sa željom da se njegove reči makar uzmu u obzir, te da se dobro razmisli i o tome šta je najbolje za Denijevu ćerku, Fijanu Frencis, pre presude.

– Ne verujem da je on opasan po društvo, a odrastanje bez oca samo po sebi je ogromna nepravda – napisao je Ešton.

Milino mišljenje ne razlikuje se mnogo od njegovog!

Mila Kunis, Profimedia

 

Kao i suprug, Kunisova je takođe izrazila zahvalnost što je Deni neki ko je, pre svega, strogo protiv narkotika.

– Neprocenjivo je to koliko je on, po ovom pitanju, uticao na mene. Ova industrija puna je iskušenja, a on me je od njih svakako sačuvao. I ja nisam jedina – istakla je, pa ga nahvalila za to kakav je otac.

– Porodica, radost, dobra edukacija, to mu je uvek broj jedan. Ćerku podiže s dosta ljubavi i vrlo joj je predan. Pravi je primer – tvrdila je, između ostalog, Mila.

Debra Džo Rup i Kurtvud Smit, Kiti i Red Forman iz „Veselih sedamdesetih“ trakođe su Mastersonu poslali dosta podrške na isti način. Isto je učinila i supruga glumca, kao i još nekoliko kolega iz drugih ostvarenja.

Denijevi pravni predstavnici još ne gube nadu; smatraju da presuda i te kako može biti poništena i boriće se, kažu, za to.

Deni Masterson, Profimedia

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE