Radio BalkanFox

Šok ispovest Nike Ilčić posle drame s tiktokerom Arsom

Nika Ilčić otvorila je dušu pa progovorila o drami koju je doživela od bivšeg dečka, influensera Marka Arsenijevića – u jeku sumnji vezanih za njene optužbe da ju je Arsa fizički napao. On je, podsetimo, pre nekoliko meseci bio i priveden zbog navoda da joj naneo izvesne povrede.

U snimku na svom jutjubu ona ih je sve pokazala, priložila i snimak nastao tog, za nju i dalje, strašnog dana, kao i presudu, te dokaz da sada pati od PTSP-a, te da je na lekovima kako za smirenje, tako i spavanje, ali i antidepresivima.  

U videu pod nazivom „Pravda je spora, ali dostižna“ Nika objašnjava čime ga je ona, navodno, isprovocirala na takav korak, da bi u jednom trenutku spomenula i njegove roditelje, te poruku majke influensera „da ona ovo nije zaslužila“.

Marko Arsenijević Arsa, Instagram screenshot / arsaovde

 

– Ja jesam? Treba da ćutim? Neću da trpim klevetanje… – prokomentarisala je Ilčićeva, istakavši kako ona u tom trenutku nije bila ta koja je sve i plasirala u javnost.

Tek pošto se požalila nadležnima, potvrdila je pojedine naslove, ali ni tad nije davala prostora za posebno „kopanje po svemu, jer je Arsu još uvek veoma volela“.

I do dana kada je, kao po tvrdnjama, pretučena, Nika i Arsa dosta su se svađali i „veza im je bila u alarmantnom stanju“.

– Svađali smo se oko para… Insistirala sam na tome da iduću uplatu potroši na naše kirije… – detaljisala je ona, koja je tik pred okršaj imala u planu da uveče otputuje za Zagreb, zbog daljeg saniranja povrede koju joj je tadašnji bivši naneo nekoliko nedelja unazad.  

– …Stavila sam kofer na kauč, što ga je isprovociralo, iznervirao, jer je uperio osvetljenje na isti želeći tamo da snima. Tad je eksaliralo – kazala je o Arsi Nika, dodajući da je „to taj neki razlog, ta provokacija koju su mnogi tražili onlajn“.

Arsa sa Nikom, Instagram printscreen/arsaovde

 

– …Ja sam u jednom momentu uspela da uzmem telefon kako bi snimila ono što se desilo, da bih imala dokaz, ali se on domogao telefona i uspeo je da izbriše. On je priznao krivicu, ne znam što ljudi i dalje sumnjaju, kad postoji papir gde on priznaje da je kriv – komentarisala je dalje.

– Ko bi priznao nešto što nije uradio, a stavlja ti pečat do kraja života da si nasilnik? – pitala se ona, koja bi, da je na njegovom mestu, insistirala na svojoj nevinosti i ležala bi, kaže u zatvoru, sve dok se ista i ne dokaže.

Još detalja njene šok ispovesti, kao i brojne tiktokerkine dokaze, možete pogledati u sledećem videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE