Radio BalkanFox

Troj Sivan odgovorio na optužbe vezane za spot za pesmu Rush

Pevač Troj Sivan oglasio se u jeku drame oko spota za njegovu pesmu „Rush“, koja je brzo po objavljivanju postala veliki hit. Naime, manjak raznolikosti pojedincima je i te kako zapao za oko.

Pored izvesnog broja fanova i pojedini kritičari istakli su kako smatraju da je video snimljen sa „isključivo mršavijim i uglavnom muškarcima bele puti“. Prema Sivanovim rečima, međutim, niko tome nije davao toliko na značaju, ali sada kada mu je to predočeno – shavata zašto bi moglo da zasmeta.  

– Definitivno vas čujem, razumem, ali da budem iskren, nismo toliko razmišljali o tome. Nikad niko nije rekao da mu za snimanje treba određeni tip čoveka. Jednostavno smo snimili „priču“ – objašnjavao je on u jednom intervjuu za „Billboard“, pa dodao:

– Bukvalno, nikakve rasprave nije bilo.

Zatim, dotakao se oštrih komentara koji svakako vređaju mršaviji narod. Sa takvima je i pre „Rush-a“ imao iskustva, pa je iskoristio priliku da i na njih eventzualno stavi tačku.

– Neki ovde spominju manjak raznolikosti, pa u istoj rečenici poručuju: „Budalo, jedi nešto“. To me je prilično zateklo, jer sam prošao kroz period kada mi je to baš uticalo na samopouzdanje. Ružno je pričati tako o drugima – izjavio je on.

Bio je i mršaviji, a evo zašto!

Troj Sivan, Profimedia

 

Troj Sivan, inače, pati od blažeg oblika Marfanovog sindroma.

Oboleli su, obično, mršavi i visoki, te imaju i prilično duge ekstremitete, skoliozu, deformitet grudnog koša, kukova, ravna stopala, a povećanu pokretljivost zglobova… Pevač nikada nije ćutao na osude okoline, ali mu svakako nije ni prijalo što ga „prozivaju jer je mršav“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE