Radio BalkanFox

Ekspert za veze otkriva: Postoje dve vrste preljube – jedna je zapravo nesvesni proces

Slađana Trikić, specijalista za partnerske odnose, ističe da postoji prevara za „prodrmavanje“ veze, koja je često nesvesni proces.

Kada se radi o preljubi, mnogi su skloni da kažu kako „nikada to ne bi sebi dozvolili“, međutim, oduvek je važila ona rečenica „nikad ne reci nikad“.

Ljudi se upuštaju u paralelne veze iz raznih razloga, a ekspert za partnerske odnose, transformacioni kouč Slađana Trikić otkrila je koje dve vrste prevara postoje:

Prevara za „prodrmavanje“ veze

U ovom slučaju, žene i muškarci započinju aferu zato što se „nešto“ dešava u njihovom partnerskom odnosu ili se „nešto“ dešava sa njima samima, ali oni ne znaju šta je to.

Osećaju da „nešto“ nije u redu, ali oni ne znaju to da iskomuniciraju i objasne.

Zbog toga se dešava da započnu ljubavnu aferu, ne bi li malo „prodrmali“ svoju postojeću vezu ili sebe samog i ne bi li se nešto promenilo na bolje.

Vrlo često je ovo nesvesni proces.

Znači – oni ne žele zaista da završe svoj postojeći partnerski odnos, čemu u prilog govori i činjenica da, ukoliko neverstvo bude otkriveno, oni će se vratiti svojim partnerima i neće ih ostaviti zbog treće osobe.

Foto: Shutterstock

preljuba

Prevara za završetak veze

Ova vrsta prevare se dešava kada jedan od partnera želi da završi vezu ili brak, a ne zna kako to da uradi ili želi da izbegne konflikt.

U tom slučaju prevara je zapravo izgovor za nju/njega da završe postojeću vezu.

Često se u tim slučajevima dešava da muškarac ili žena svesno ostave telefon u kojem su slike ili poruke sa trećom osobom ili neki drugi drugi dokazi neverstva, kako bi njihov partner(ka) to videli.

To otkriće je zapravo opravdanje i izgovor da oni završe vezu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Ova jakna je neprevaziđena klasika! Biće hit i ove jeseni (FOTO)

Moda i lepota

Model od tvida koji je proslavila kuća Šanel uvek je popularan, pa će tako biti i ove jeseni.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE