Radio BalkanFox

Najtačniji nedeljni horoskop od 11. do 18. septembra! Merkur kreće napred – Blizancima olakšanje, Lavovima bolje plaćen posao, a evo ko ima tajne neprijatelje

Pred nama je značajna nedelja jer nas očekuje kraj retrogradnog Merkura (15. septembar) koji je doneo velike probleme u komunikaciji, kašnjenja, kvarove i komplikacije. Device i Blizanci će osetiti veliko olakšanje, a Vage će pokazati svoj borbeni duh. Zbog naglašenog znaka Device opterećujemo sebe bespotebnim detaljima, tako da je neophodno da ne zanemarujemo celinu.

OVAN

Posao  – Na poslu će vam sve biti nejasno da nekog kraja sedmice kada Merkur kreće napred, pa donosi pomak. Dakle, ne planirajte ništa važno, sumirajte utiske i sačekajte kraj nedelje za odluke. Imaćete puno obaveza jer ćete balansirati između privatnog i poslovnog života.

Ljubav – Partner testira vaše strpljenje jer pokušava da vam nametne svoju volju. To će vam smetati ali će vam prijati dominacija koju pokazuje u ovom periodu. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu odlučnu osobu koja zna šta hoće u životu.


Zdravlje – Problemi sa crevima i bubrezima.

 

BIK

Posao – Venera je krenula napred, pa uviđate da stvari na poslu nisu onakve kakve su vam se činile. Mars u Vagi donosi vam potrebu da balansirate između obaveza i onoga što želite, ali ćete uvideti da će konflikata itekako biti. Kvarenje planova i prolongiranje obećanja će biti izvesno do 16. septembra dok Merkur ne krene napred.

Ljubav – Nećete biti emotivno stabilni do kraja nedelje jer će vam se javljati osobe iz prošlosti. Ipak, osoba na poslu sve više će privlačiti vašu pažnju, pa će vam takav flert biti pravi izazov. Imate velika očekivanja u emotivnom smislu i te kriterijume je u ovom trenutku teško zadovoljiti.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZNACI

Posao – Pred vama je nedelja koja će vam doneti veliko olakšanje. Merkur kreće napred, pa stvari počinju da se vraćaju u normalu. Komunikacija sa okruženjem postaje bolja, a biće vam lakše da ostvarite dogovore krajem nedelje. Moguće je kraće putovanje ali i bavljenje nekretninama.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi vam pojačan flert preko poruka. Bićete zabrinuti zbog jedne bliske osobe iz porodice jer ste svu energiju usmerili na to, tako da porodična dešavanja itekako utiču na vaša emotivna stanja.

Zdravlje – Bolje.

 

RAK

Posao – Naglašeno polje komunikacija donosi vam puno pregovora, stim što ćete na neka rešenja morati da sačekate kraj nedelje. Telefon će vam non-stop zvoniti, a ljudima će trebati razne usluge od vas koje nećete stizati da ispoštujete. Pripremite se za kašnjenje pregovora i pojačanu nervozu jer će biti velikog nerazumevanja. Krajem nedelje očekujte razrešenje.

Ljubav – Retrogradni Saturn donosi vam povratak na stara osećanja i zbog toga ćete puno razmišljati o osobi iz prošlosti. Očekujte pozive iz prošlosti. Primetićete da mnogi imaju potrebu da razgovaraju sa vama ali i da očekuju razrešenje svog problema.

Zdravlje – Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

LAV

Posao – Sunce u drugom polju donosi vam stabilizaciju na finansijskom planu, a biće i pregovora da radite bolje plaćen posao. Iako će pregovori da se usporavaju do 15. septembra, promena na bolje će biti. Venera u vašem znaku donosi vam specijalnu energiju, pa na osnovu ličnog šarma možete da ostvarite svoje ciljeve.

LjubavVenera u vašem znaku doprinosi da se ljudi lako zaljubljuju u vas. Zračite neverovatnom energijom, a biće i novih poznanstva preko posla. Bacili ste oko na ambicioznu osobu koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje – Dobro.

 

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur nastavlja da vas mrači do 15. septembra, tako da treba da se naoružate strpljenjem na radnom mestu. Finansijski ćete se oporaviti, tako da očekujte dobitak. Ali važni pregovori moraće da sačakaju kraj nedelje kako bi se situacija pomerila sa mrtve tačke.

Ljubav – U fazi ste kada lako možete tajno da se zaljubite. Dopada vam se harizmatična, atraktivna osoba, koja verovatno nije slobodna. Zbog toga ćete biti u dilemi ali često misliti na osobu koja vam je zanimljiva jer vam je nedostupna.

Zdravlje – Psihološki problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao – Borbeni duh i vaša pozicija na poslu svima treba da služe za primer kako se prevazilaze prepreke. Iako imate dosta tajnih neprijatelja, ne marite za tračeve i gurate napred ka svojim ciljevima. Pojedine osobe će probati da vam „podmetnu nogu“ ali neće u tome uspeti. Imaćete podršku uticajnih prijatelja, a među njima je i jedan Lav.

Ljubav – Venera i Mars su u harmoničnom odnosu, tako da je predstojeća sedmica prilika da se popravi odnos sa partnerom. Iskoristite priliku da zavedete osobu koja vam se dopada ili popravite odnos sa nekim ko vam je drag. Ljubav će vam biti važna, ali i partnerova podrška. Ako ste slobodni, spremite se za početak nove romanse.

Zdravlje – Odlično.

 

ŠKORPIJA

Posao – Mars u polju tajni donosi vam tajne neprijatelje, ali i neiskrene osobe na poslu. Osobe za koje mislite da imate poverenja uglavnom nisu onakve kakve vam se predstavljaju i to će potrajati do kraja nedelje.  U ovom periodu treba da pazite da ne budete prevareni. Moguće je da ćete saznati za neku aferu na poslu.

Ljubav – Venera u Lavu donosi vam flert na poslu. Jedna uspešna osoba će vam zapasti za oko i to traje već nedeljama. Imate potrebu da se dokazujete, pa verovatno dajete „tajne signale“ jer želite da ostvarite što bolji kontakt.

ZdravljePsihosomatski problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao – Venera je krenula napred, pa ćete na poslu osetiti poboljšanje. Iako će komunikacija biti otežana do kraja nedelje, uspećete da se izborite za svoje stavove. Možete lako da se preselite radi posla, ali i da ostvarite dobre kontakte sa inostranstvom.

Ljubav – Na poslu se nalazi osoba koja vam je zanimljiva. Međutim, to je neko ko nema jasne ciljeve i zaroboljen je u prošlosti, pa ne znate šta da mislite. Tek od kraja nedelje može da dođe do pomaka u ljubavi. Biće vam privlačne Vage, ali i jedna osoba koja vas posmatra kao prijatelja.

Zdravlje – Bolje.

 

JARAC

Posao – Mars u Vagi donosi vam stresnu nedelju na poslu. Trpećete pritisak i nećete moći da podnesete autoritet na radnom mestu. Nećete se slagati sa metodama rada koje morate da ostvarite, tako da ćete sve vreme pokušavati da napravite kompromis. Moguće je putovanje radi posla.

Ljubav – Potrebno je da se aktivirate i više izlazite na mesta javnog tipa. Jedan Bik može da vam privuće pažnju. Biće vam zanimljive osobe koje su ambiciozne i ostvarene u poslu. Jedan razvedeni Lav će privući vašu pažnju.

Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA

Posao – Poslovna situacija se popravila, tako da će vam ovaj mesec biti znatno lakši. Dobar je period godine da dobijete sponzorstva za određene projekte, ali i rešite pitanje nasledstva. Komunikacija će biti bolja od kraja nedelje, tako da će stvari da dođu na svoje mesto. Imaćete uspeha ako se bavite nekretninama.

Ljubav – Sunce u Devici Vodolijama koje su u braku donosi razgovore o finansijama. Vaš partner meri svaki detalj i primećuje sve, tako da će vam to malo smetati. Ako ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja je poznata javnosti. 

Zdravlje – Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao – Vaše želje se ne poklapaju sa stvarnošću, pa ste nekako u raskoraku poslednjih dana. Trenutno vam ne odgovara da prihvatite realne činjenice na poslu, pa ste dekoncentrisani i ništa ne završavate na vreme. Ta faza će sigurno trajati do kraja nedelje.

Ljubav – Zbog retrogradnog Merkura razmišljate puno o prošlosti i staroj ljubavi. Međutim, potrebno je da izdržite do 15. septembra kada Merkur kreće napred, jer ćete promeniti mišljenje i stvari će imati drugačiju perspektivu. Trenutno ste emotivno sluđeni.

Zdravlje – Osetljivo.

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Retrogradni Jupiter gazi, a najviše utiče na 4 horoskopska znaka! Sporiji napredak i promena sistema vrednosti

Horoskop

Retrogradnom Merkuru, Uranu, Neptunu, Saturnu i Plutonu od juče se pridružio i Jupiter, tako da će tim tempom nastaviti do januara 2024. godine.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE