Radio BalkanFox

Modni trik Milice Đurđić, parnerke Ane Brnabić, na Prajdu 2023.

Životna saputnica premijerke Srbije ne koristi mnogo šminke, ali u posebnim prilikama uvek poseže za istom cakom

Ana Brnabić s partnerkom dr Milicom Đurđić
Ana Brnabić s partnerkom dr Milicom Đurđićfoto: Milos Tesic/ATAImages

U Beogradu je juče održana Parada ponosa, a organizatori ističu da je ovogodišnji Prajd bio najveća takva šetnja do sad!


Organizatori su procenili da je gradom prošetalo 15.000 ljudi, ali među njima ponovo nije bilo mnogo poznatih i istaknutih javnih ličnosti.


Međutim, kao i obično, podršku LGBT+ populaciji je na beogradskim ulicama pružila dramska spisateljica i profesorka Fakulteta dramskih umetnosti Biljana Srbljanović, a pored nje smo primetili dr Milicu Đurđić, dugogodišnju partnerku premijerke Srbije Ane Brnabić.

 

One su na Prajd stigle odevene u crnu boju, a dok je poznata dramaturškinja nosila i venac u duginim bojama na glavi, životna saputnica predsednice Vlade odlučila se za decentan izgled.

 


Ona se opredelila za klasičan izgled i odeću zatvorenog okovratnika i kratkih rukava, a da sve bude efektnije – tu je tašnica koju umesto kaiša pridržava niska kuglica inspirisanih biserima, čime je postignut vrlo šik izgled.


U pitanju je ležeran stajling za svaki dan, koji na prvom mestu treba da bude udoban zbog duge šetnje, a Milica Đurđić posegla je za svojim starim trikom kako bi izgledala malo elegantnije: crvenim ružom.


Partnerka Ane Brnabić obično koristi minimum šminke, ali je u važnim prilikama na njenim usnama uvek crveni ruž u vatrenoj nijansi, kako je bilo i na prošlogodišnjem Prajdu.

 

 

Ovaj klasični izgled, koji je tokom decenija svoje popularnosti posao sinonim za otmenost, izdržao je test vremena i za sekund unosi element sofisticiranosti i u najjednostavnije odevne kombinacije.


Ukoliko želite da izgledate kao da se niste preterano potrudili, ali da ipak budete glam, crveni karmin je proveren izbor, a najbolje se kombinuje sa crnom odećom.

 

BONUS VIDEO

Premijerka Ana Brnabić na premijeri filma „Oluja“

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE