Radio BalkanFox

Priznala je da je znala da su u koferima pare

Učesnica „Zadruge 7 Elita“ koju je muž prevario sa Stanijom Dobrojević, Aneli Ahmić navodno je bila uhapšena zbog šverca novca zarađenog od droge i to u iznosu od 720.000 evra.

Aneli AhmićFoto: Snežana Krstić / Ringier

Aneli Ahmić

Kako piše u optužnici, prenosi Telegraf, Aneli je osuđena zbog toga što je „u svesnom i namernom saučešću“ transportovala novac od droge.

Blic preporučuje

Aneli Ahmić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aneli Ahmić

1. 31.03.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

2. 20.05.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

3. 24.07.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

4. 2.08.2018. godine iz Frankfurta na Majni u Istanbul novac od droge u visini od najmanje 180.000 eura

Dalje se navodi da je „sveukupno okrivljena Ahmić transportovala 720.000 evra novca od droge, za šta je dobila naknadu od 4.000 evra“.

„Dokaz o delu posebno proizlazi iz priznanja okrivljene Ahmić pred organima vlasti Bosne i Hercegovine 8.11.2018. godine i njezino saslušanje kao okrivljene u Minhenu 16.12.2020. godine“, takođe se navodi u optužnici.

Aneli Ahmić

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić je priznala da je trasportovala pomenuti novac. Navela je da je znala da je u koferima novac, ali da je „polazila od toga da taj novac potiče iz legalnih izvora, tako joj je garantovano“.

Aneli je osuđena na novčanu kaznu, a kako nezvanično saznaje gorenavedeni portal, iznos još uvek nije uplatila.

Inače, Aneli Ahmić i njen brak sa Asminom Durdžićem koji je prekinut zbog njegove afere sa Stanijom Dobrojević, i dalje je tema broj jedan u „Eliti“.

Podsetimo, Asmin Durdžić je izjavio da nikada nije bio venčan sa Aneli, kao i da je ona zatrudnela prvu noć kad su bili zajedno.

– Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru – istakao je tada Asmin.

– Aneli je devojka koja je radila u Švici, bio sam jednu noć s njom i posle je nisam video 3 nedelje, da bih onda dobio vest da je trudna. Ni dan danas nisam dobio DNK. Ali, sramota me je da pričam o tome – kazao je on.

VIDEO: Ovako je Aneli Ahmel uživala sa mužem, pre nego što ga je preotela Stanija


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE