Radio BalkanFox

Iznenađenje K1 televizija Uranak YouTube


Prvu ovosezonsku jutarnju emisiju „Uranak“, svojevrsni zaštitni znak televizije K1, uživo će moći da prate i registrovani korisnici YouTube kanala K1 televizije.

Na ovaj način K1 televizija želi dobrodošlicu svojim gledaocima u novu sezonu koja će, pored dobro poznatih i omiljenih emisija, doneti i nekoliko iznenađenja. 

ČEKANJU JE KRAJ – pogledajte IMPRESIVNU NAJAVU za novu sezonu na K1 TELEVIZIJI

Gledaocima K1 televizije i subskrajberima YouTube kanala u ponedeljak, 11. septembra u 7.25, dobro jutro će iz studija „Uranka“, najgledanijeg jutarnjeg programa na kablovskim mrežama, poželeti Jovana Joksimović. Svakog jutra u „Uranku“, kao što ste i navikli, saznaćete sve najvažnije vesti, a najrelevantniji sagovornici na sve političke i društvene teme analiziraće aktuelne događaje.

– Jedva čekamo ponedeljak kada ćemo sa našim gostima analizirati najvažnije događaje u zemlji i svetu. Uzbuđenje pred svaku novu sezonu je veliko. Pravimo još bolji program, „preskačemo lestvicu“ i svi zajedno televiziju iz sezone u sezonu činimo sve boljom. Tome u prilog najbolje govore rejtinzi i poverenje naših gledalaca kojih je iz dana u dan sve više. Od ponedeljka smo zajedno, svakog radnog dana od 7.25 – poručuje Jovana Joksimović koja jutarnji program na televiziji K1 vodi sa kolegom Dragom Jovanovićem.

Sutrašnji „Uranak“ subskrajberi mogu da prate na ovom linku:


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE