Radio BalkanFox

Sarađivaće sa SKANDALOZNOM bivšom zadrugarkom!

BILAL POSTAO VODITELJ: Sarađivaće sa SKANDALOZNOM bivšom zadrugarkom!

Foto: E-stock

Bivši zadrugar i influenser Bilal Brajlović postaje voditelj. Brajlović je prihvatio ponudu da se nađe na malim ekranima i sarađivaće blisko sa Anđelom Đuričić, nekadašnjom cimerkom iz Zadruge 6″.

Brajlović je odlučio da nakon skandala tokom letnje pauze između dva rijalitija nađe stalan posao i da se primiri, taman kad se stišala priča oko Maje Marinković i njega.

Foto: E-stock

Bilal Brajlović

Inače, Anđela je pre tačno mesec dana održala „lajv“ na društvenoj mreži TikTok, gde je priznala da se čula sa Brajlovićem i da je zakopala ratne sekire sa njim.

Promenila sam mišljenje o njemu. Sa njim nisam nijednu reč van crnog stola progovorila, smatrala sam da nije trebalo. U nekom slučaju sam pogrešila. Nisam bila vani, mislila sam da me laže za neke stvari, a nije. On mi je uputio poruku podrške, kad skoro niko nije od ljudi sa kojima sam živela. Malo sam promenila mišljenje o njemu, ali nemam definisano, reći ću kad budem imala – priznala je Anđela tokom svog, kako je istakla, poslednjeg „lajva“ na ovoj mreži.

Podsetimo, Bilal je po povratku u Belu kuću žestoko isponižavao Anđelu i Zvezdana, kao i takmičare koji ih ne osuđuju, što se dogodilo tokom jednih od „Nominacija“.

Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi, niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju, ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam joj tada rekao samo da je jedno pričala pre ulaska, a drugo po ulasku u rijaliti. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice. Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću:“Bićeš dobar sa mnom, ili sa njom“. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire – rekao je tada Bilal, pa dodao:

Kakva je to zaljubljenost? On da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala – dodao je Brajlović u februaru ove godine, čega se možete prisetiti u nastavku ovog teksta:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE