Radio BalkanFox

Rada Manojlović o udaji


Rada Manojlović odlučila je da više ne čeka na vreme kad će da se uda – veruje da će joj se svadba desiti onda kada joj se najmanje bude nadala. Do sada, smatra, muškarci s njom „nisu izdržali zbog njenog karaktera“, ali dosta joj je dugih veza.

Kako je naglasila, sada prelazi na ozbiljne stvari, jer više ne bi da gubi vreme.

– Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim ulaze u vezu, imali su predstavu o meni u medijima. Međutim, kad prođe određeno vreme, teško su muškarci podnosili moj karakter. Moram da priznam i da je meni nekad teško samoj sa sobom. Previše sam svoja i to smeta muškarcima – kazala je ona za jedne medije, pa nastavila:

„Ne želim da više godinama budem u vezi!“

 

 

– Ne da mi se da stanem na ludi kamen. To će se dogoditi kada se najmanje budem nadala. Na koga prvog naletim, udajem se odmah, bez veze. Ne želim da više godinama budem u vezi. Nije me koštalo to što sam bila u dugim vezama, sve je to bilo jedno iskustvo. Sve to ima svoje, jer je očigledno da ni ja nisam bila spremna za nešto veće. Neću više da gubim vreme i godine na zabavljanja. Prelazim samo na ozbiljne stvari – jasna je Manojlovićeva.

Podsetimo, Rada je pre veze s kolegom Harisom Berkovićem bila sa još jednim pevačem, Milanom Stankovićem. Izvesno vreme, takođe, provela je i u ljubavi s Momirom Gajićem, napominje domaća štampa. Od raskida s Harisom, pak, samuje, ali očito, od udaje nikako ne odustaje.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE