Radio BalkanFox

Ovo je dečko Ruže Rupić


Pevačica Ruža Rupić, malo posle drame koju je doživela u saobraćaju i na Karaburmi, pokazala je putem društvenih mreža svog dečka pa pobrala brojne simpatije svojih fanova. Kako su za fotografiju ispozirali u strastvenom poljupcu, njegov identitet za pubiku i dalje ostaje velika enigma.

Svakako, poruke podrške ne prestaju da pljušte u odeljku s komentarima – uzimajući u obzir to da odaju utisak veoma srećnog para.

 

 

Podsetimo, Ruža i njen dečko prethodne večeri doživeli su saobraćajnu nezgodu na Karaburmu, kada su krenuli na jedan prestonički događaj. Prošli su, srećom, s lakšim povredama, prema tadašnjim napisima.

Pokazavši smrskani automobil na Instagramu, s druge strane, Ruža je poručila:

– Što se udesa tiče, istina je da smo momak i ja imali udes. Sva sreća niko nema teže povrede i u redu smo. Bili smo oboje u Urgentnom, uradili sva snimanja, sve nalaze i sada je sve u redu. Hvala vam na porukama podrške i izvinite što smo vas zabrinuli… Sve u svemu, jedino bitno je da smo svi živi i zdravi i bez težih povreda. Auto će se popraviti, bitno je samo da smo mi i drugi vozač dobro.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE