Radio BalkanFox

Dara Bubamara priredila neviđene akrobacije usred nastupa u klubu

Jelena Lukić

|

Pevačica Dara Bubamara, na svakom nastupu napravi nezaboravne scene, ali ono što je uradila na jednom od poslednjih publika nije očekivala. Naime, pevačica je u jednom trenutku počela da izvodi akrobacije na bini.

Dara Bubamara
Dara Bubamara • Instagram

Dara Bubamara
Dara Bubamara

Ona se uhvatila za dve šipke između kojih se našla i počela da se klati. Snimak je isplivao na društvenoj mreži Instagram, a korisnik koji ga je objavio se oduševio ovim potezom.

Obožavam – napisano je preko ovog snimka.

Pevačica je nedavno operisala grudi i povećala ih, a njeno letovanje na Mikonosu izazvalo je veliku pažnju. Kako se šuška, navodno je za ovaj odmor iskeširala čak 65.000 evra.

Dara Bubamara
Dara Bubamara

Dara je otputovala na Mikonos sa frizerom, koji joj je blizak prijatelj. Želi da se odmori od nastupa, pošto je tokom leta pevala gotovo svako veče, a tim tempom nastavlja i čim završi odmor. Smeštena je u hotelu sa pogledom na more, koji ima bazen. Kad joj dosadi plaža, u apartmanu ima džakuzi, u kom može da se opusti, običan i vodeni krevet… Na raspolaganju su joj i svakodnevne masaže, kao i kozmetički tretmani, koje ona rado upražnjava. Za to zadovoljstvo izdvojila je 15.000 evra.Iako joj treba pauza od svirki, ipak joj nije dosta izlazaka! Po podne je na dnevnim žurkama, a uveče u jednom od najpoznatijih klubova na Mikonosu. Svako veče je tamo! Naručuje „dom perinjon“ kao luda! Časti šampanjcem konobare, obezbeđenje… Za noć kupi preko 20 flaša i to samo šampanjca, a gde su kokteli, vino…. Bogami, za veče potroši najmanje 5.000 evra – ispričao je nedavno izvor za „Informer“

Bonus video:




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE