Radio BalkanFox

Ljubili se na crvenom tepihu kao da im je poslednje

LJUBILI SE NA CRVENOM TEPIHU KAO DA IM JE POSLEDNJE: Nisu se obazirali na prisutne, a njen GOLI kombinezon mamio uzdahe (FOTO)

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Filmski festival u Veneciji sinoć je svečano zatvoren, a uprkos izostanku velikih holivudskih imena usled štrajka tamošnjih glumaca, imali smo prilike da uživamo u vrhunskom glamuru, zanimljivim kreacijama, pa i nekim škakljivim momentima.

Danijel dal Moro, Venecija
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

A jedan od najstrastvenijih trenutaka na festivalu definitivno su priredili model i influenserka Orijana Markoli i njen dečko Danijel dal Moro, inače poznata italijanska rijaliti zvezda.

Orijana, koja je rodom Venecuelanka, na crveni tepih Filmskog festivala u Veneciji donela je malo vrelog, senzualnog duha latinske Amerike, prošetavši istim u lascivnom, smelom, iako mnogo puta viđenom izdanju.

Danijel dal Moro, Venecija
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova 31-godišnjakinja opredelila se za pripijeni „goli“ kombinezon, odnosno onaj u boji kože, prikriven hiljadama svetlucavih cirkona. On je ocrtao sve njene obline i ponašao se baš poput druge kože, a Orijana ga je upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima i crno-srebrnom clutch torbicom.

Danijel je, pak, izabrao klasično, elegantno odelo u crnoj boji upotpunivši ga belom košuljom i crnom leptir-mašnom. No, od njihovih izdanja mnogo više pažnje privuklo je pažnju njihovo ponašanje – par nije skidao ruke jedno sa drugog, vatreno su se ljubili i pipkali i napravili pravi šou za fotografe i posetioce!

Danijel dal Moro, Venecija
foto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Daniele Cifalŕ/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovi mladi, zgodni, zaljubljeni „golupčići“ praktično nisu prestajali da se ljube, a da li zaista nisu mogli da zauzdaju strasti ili su pak ciljano hteli da se nađu u centru pažnje, ostavljamo vam da procenite.

Inače, zanimljivo je da je par navodno trajno raskinuo pre samo nekoliko nedelja, ali očito raskid nije dugo potrajao. Danijel i Onorija su i inače poznati po burnoj vezi, odnosno čestim prekidima i pomirenjima.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:27

JAVLJAJU MI SE LJUDI IZ SARAJEVA KOJE JE SRAMOTA! Radoš Bajić za Kurir TV: Filmski festival je od sada JEDNA OGROMNA PUTAČA

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE