Radio BalkanFox

Haljina Jelene Đoković u finalu US Opena

Jedna moćna haljina, otmena frizura i savršen izbor nakita bili su oružje supruge Novaka Đokovića za fenomenalan izgled u finalu US Opena

Jelena Đoković u finalu US Opena
Jelena Đoković u finalu US Openafoto: AL BELLO / Getty images / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je juče 24. grend slem u karijeri, utvrdivši svoj status statistički najboljeg u istoriji ovog sporta!


Dok je slavni Srbin podizao trofej na US Openu, nakon pobede nad ruskim teniserom Danilom Medvedevim, dobio je aplauze hiljade navijača, među kojima je bilo mnogo poznatih ličnosti.


Ipak, i pored Kajli Džener, Nikol Kidman i drugih, laskavu titulu najbolje odevene dame ovog puta mora da dobije Jelena Đoković, supruga našeg sportiste.


Jelena se opredelila za elegantan, sveden i vrlo sofisticiran stil, koji je postigla uz pomoć otmene haljine, savršene za ovu važnu priliku za njenu porodicu.

 


Novakova supruga pojavila se u kreaciji s puf-rukavima koji naglašavaju ramena, modelu sa suptilnim vertikalnim prugama. U pitanju je komad sa srconilikim izrezom, plisiran u donjem delu, koji se izdvaja i efektnom krem bojom, a Jelena je sve upotpunila minimalnom šminkom i elegantnom niskom punđom.


Kao i obično, ona se odlučila za decentan nakit, a ponovo je izbor pao na male viseće minđuše juvelirske kuće Van Cleef & Arpels.

 

Jelena Đoković u finalu US Opena
Jelena Đoković u finalu US Openafoto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

U jednom trenutku, Jelena je, kao i ostatak Novakove podrške u VIP loži, obukla beli duks s brojem 24, koji aludira na Đokovićev veliki uspeh.

 

BONUS VIDEO

Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE