Radio BalkanFox

RAT EPSKIH RAZMERA! U ceo skandal se sada umešao i bivši dečko Stanije Dobrojević – Asmin oštro napadnut!

Foto: SrbijaDanas/YT RTV Pink Official/Instagram aneli_hancy

Priča koja čini se nema kraja.

Od samog početka „Elite“, učesnica Aneli Ahmić šokirala je domaću javnost, a potom i ostale učesnike kada je iznela tvrdnje da je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a potom zbog nje i ostavio. Asmin je ubrzo potom počeo da se oglašava i optužuje Aneli da laže, te da nikada nisu bili venčani, a Stanija ga je ostavila nakon što je sve saznala i izgubila bebu u 5. nedelji trudnoće. 

U celu priču sada se umešao i bivši dečko Dobrojevićeve, Marko Marković, pa je pokrenut pravi rat između ove dvojice muškaraca. Marko Marković je odgovorio na prozivke sadašnjeg dečka svoje bivše devojke.

– Ovom krmku Asminu se žuri da što pre s g*za primi, vidim da je obavešten dobro o mojim sposobnostima na temu dobro odrađenih gaća. Voleo bi krmak Balensiaga da oseti čari lepote mog međunožja, gospodine svinjau bolje pomozi toj ženi kojoj si napravio dete i porodici koja ti čuva dete, nego što blatiš i snimaš kuće u kojima žive, ismevaš rođeno dete i pljuješ majku svog deteta, promeni dilera, loša ti je ta roba koju konzumiraš, tera te na mafiju. Daću ti ja dobronameran savet, bolje pređi na pomije i kukuruz mani se loše robe i vraćaj se u obor, poješće te animir dame, starlete i starletani, pa ćeš na kraju umesto obora tvog prirodnog staništa da završiš kao „afrička svinjska kuga na Balkanu“, bićeš jako brzo registrovana svinja koja je zaražena, a znaš šta se sa takvim svinjama radi. A da ima pare plaćao bi detetu alimentaciju i ne bi živeo u iznajmljenoj gajbi – poručio je Marković, a ubrzo je usledio i Asminov odgovor.

Marko Marković, Asmin Durdžić

Foto: Instagram printscreen/mmarkovic94

- Marku Tangici imam da poručim jednu stvar koju možete da vidite u sledećoj objavi. P**erko koji moli devojke po Instagramu da živi kod njih u Beogradu, prosjače. PS imaš pozdrav od Milana sa jahte - poručio je Asmin.

Marko Marković, Asmin Durdžić

Foto: Instagram printscreen/bet_men_007_

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE