Radio BalkanFox

Anthony Hopkins (85) ne staje s glumom, u kina stiže novi film: ‘Žena brine jer previše radim’

Najstariji je dobitnik Oscara za glavnu mušku ulogu, a uskoro se Anthony Hopkins (85) vraća pred male ekrane. U novom filmu ‘One Life’ utjelovit će Sira Nicholasa Wintona, dobrotvora koji je 1939. organizirao spašavanje 669 židovske djece iz Praga koji je već bio pod okupacijom nacista.

Jednom je prilikom poznati glumac izjavio da će raditi dok god bude mogao stajati na nogama.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Golf ne igram i ne želim ga igrati, a kakvog smisla ima sjediti i zuriti u televizor? – objasnio je jednom, kako navodi The Mirror.

Njegovu su dugu karijeru obilježili filmski naslovi kao što su ‘Kad jaganjci utihnu’, ‘Otac’, ‘Nedostižni most’, ‘Zorro osvetnik’, ‘Na kraju dana’ i mnogi drugi.

Woody Allen filming - London

Foto: Errol Griffith/Press Association/PIXSELL

Film ‘One Life’ svjetsku premijeru će imati na Filmskom festivalu u Torontu, a Hopkins bi prema najavama trebao navodno stići na crveni tepih s trećom suprugom, 18 godina mlađom Stellom Arroyave, rođenom Kolumbijkom koja se bavila prodajom umjetnina i antikviteta.

Njih dvoje žive između Kalifornije i Walesa, a upoznali su se kad je on ušao u njezinu trgovinu u Los Angelesu. Ove godine slave dva desetljeća braka, a Stella ga je potaknula da se više posveti slikarstvu i njegove radove izlaže i prodaje diljem svijeta.

– Imam veliku sreću što živim sa ženom koja je pametnija od mene. Radio sam gadne stvari u životu i povrijedio mnoge ljude, a Stella mi je mi je rekla: ‘Za Boga miloga, oprosti si. Svašta si radio. Svi smo. Nemoj biti tako strog prema sebi‘. I više nisam – opisao je njihov odnos Hopkins, kako piše People.

Anthony Hopkins (83) postao najstariji kandidat za Oscara za glavnu ulogu u filmu The Father

Foto: Andrew Matthews

Jednom je otkrio i kako se Stella brine jer on previše radi.

– Sretno sam oženjen. ali moja žena brine jer previše radim. Pa što bi trebao? – našalio se tada.

Anthony se bez obzira na godine, još osjeća mladim. 

– Često puta zaboravim koliko imam godina. Još uvijek sam u glavi 45-godišnjak. I dalje sve želim obaviti brzo, čak još uvijek hodam brže od većine mojih vršnjaka – poručio je svojedobno glumac.

USA - 94th Academy Awards - Los Angeles

Foto: Hutchins Photo / ipa-agency.net


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE