Radio BalkanFox

Sam Smith u čizmama na lik Dipsya zavodljivo zaplesao pa ga kritizirali: ‘Ovo je baš jezivo’

Svojim neobičnim odjevnim kombinacijama, plesnim koreografijama i ponašanjem često izazove niz reakcija javnosti, a nije ih nedostajalo ni ovoga puta. Sam Smith (31) s novom se objavom ponovo našao na meti kritika.

Foto: Tik Tok

Poznati glazbenik pozirao je u videu u kratkim hlačama, dugoj prugastoj majici, a mnoge je iznenadio odabir njegove obuće. Na nogama je Sam nosio duge zelene čizme u obliku zelenog Teletubbiesa, Dipsyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi su komentirali kako je jezivo što pleše u čizmama koji su u obliku Dipsyja, lika koji je dio poznatog dječjeg crtića, dok su drugi pisali da mu i majica na dječaka koji grize jabuku nije ‘baš pametan odabir’

– Ovo je užas; Volim njegovu glazbu, ali postao je grozan; Zavodljivi ples s ovim dječakom na majici i Teletubbies čizmama, jezivo; Ovo je pedofilija – pisali su neki.

65th Annual Grammy Awards in Los Angeles

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Većina je poručila kako bi ga trebali tužiti zbog ovog videa, a glazbenik je naknadnu snimku izbrisao s društvenih mreža. Nekolicina je sačuvala video koji se proširio po Twitteru, a komentari ne staju.

Nije ovo prvi put da je Sam izazvao niz reakcija. Svojim nastupima i polugolim kostimima iznenađuje javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, Sam je godinama skrivao svoju seksualnu orijentaciju, a onda je u svibnju 2014. godine priznao da je homoseksualac. Pet godina poslije odlučio je priznati i da je nebinarna osoba te da se osjeća i kao muško i kao žensko, ovisno o trenutku, a često nosi ženstvenu odjeću i nakit.

London: Dolazak poznatih na dodjelu  Brit Awardsa

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

– Otkad sam bio maleni dječak, maleno ljudsko biće, nisam se osjećao ugodno kao muškarac. Stvarno nikada nisam. Ponekad pokazujem svoju mušku stranu, a ponekad žensku, ali negdje na sredini te promjene počeo sam se zaista osjećati vrlo depresivno i tužno – izjavio je svojedobno.

Sam dosad nije imao puno sreće u ljubavi, pa je tako 2015. godine četiri osvojena Grammyja posvetio bivšem koji mu je slomio srce i bio mu inspiracija za album. 2017. godine partner mu je bio glumac Brandon Flynn iz popularne serije ‘Trinaest razloga’, no ni ta veza nije uspjela. A nakon njega kratko je bio i s dizajnerom Francoisom Roccijem.

Foto: TikTok

Trenutačno ljubi mladog dizajnera Christiana s kojim ga često uhvate paparazzi u šetnji.

EXCLUSIVE: Sam Smith and Christian Cowan Head Out in New York City.

Foto: Profimedia


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE