Radio BalkanFox

Najlepši stajling Jelene Đoković na US Open-u, po ukusu Ane Vintur

Izvanredan stil je gotovo obaveza ako se vreme provodi u društvu urednice magazina Vogue, zar ne? Jelena Đoković bila je u prilici da navija za Novaka baš sa čeličnom ledi modne industrije i utisak je bio ne-ve-ro-va-tan

Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godine
Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godinefoto: Dubreuil Corinne / Abaca Press / Profimedia

Jelena Đoković, supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića, bila je najzapaženija na tribinama prilikom njegovog jučerašnjeg osvajanja 24. grend slem titule.


Direktorka Fondacije „Novak“ izgledala je vrlo šik u prugastoj haljini sa srcolikim izrezom, a stilom je zasenila mnoge svetske zvezde koje su uživo pratile finale US Open-a.


Navikla je Jelena da baci u drugi plan slavne dame poput Nikol Kidman, Emili Ratajkovski i Kajli Džener, a upravo je takvu modnu magiju donela u Njujork i 2016, kada je zabeležila jedno od svojih najlepših izdanja otkad je znamo.

 

Tada je Novakova životna saputnica pratila polufinale US Open-a koje je naš as igrao protiv Gaela Monfisa, u društvu „mame mode“ lično – sedela je pored Ane Vintur, ugledne britanske novinarke i urednice časopisa Vogue.


Kada znate da ćete se družiti s modnom ikonom i ženom od pravila kakva je gospođa Vintur, sigurno ćete se malo više potruditi oko stajlinga, a Jelena Đoković tada definitivno nije razočarala.

 

Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godine
Ana Vintur i Jelena Đoković zajedno su navijale za Novaka Đokovića na US Open-u 2016. godinefoto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Izbor lepe Đokovićeve supruge bila je haljina modne kuće ERDEM, beli model do kolena koji je ukrašen predivnim cvetnim dezenom. Print ove kreacije je vrlo vedar i raznobojan, a sve ima vrlo romantičnu notu zbog kvadratnog izreza i širokih bretela, dok je haljina vrlo bajkovite siluete i A-kroja.


U to vreme, za ovu haljinu je bilo potrebno izdvojiti 730 funti, dok joj je danas cena znatno niža, a svakako je u pitanju vanvremenski komad koji može da se nosi decenijama.

 


Da sve bude simpatičnije, i Ana Vintur, Jelenino društvo na tom meču, takođe je nosila cvetnu haljinu bez rukava, a obe su nosile i naočare za sunce. I, naravno, bodrile Novaka!

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Jelena ispratila Novaka Đokovića na finale Vimbldona?

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE