Radio BalkanFox

Za besprekoran stil i modnu inspiraciju! 7 Francuskinja koje morate da zapratite na Instagramu (FOTO)

Ove stajliš žene su otelotvorenje francuske mode i načina života, a svakodnevno nas inspirišu na svojim Instagram nalozima.

Klasična, elegantna i neopterećeno šik, francuska moda je jedna od najcenjenijih na svetu. Od pažljivo oblikovane, ali prirodne kose i šminke, do jednostavnih, ali savršeno uklopljenih odevnih predmeta, Francuskinje postižu savršenu ravnotežu između ležernog i šik stila (chic décontracté!).

Zahvaljujući društvenim mrežama koje imaju globalni uticaj, francuske žene sve češće kombinuju svoj lični ukus sa elementima italijanske visoke mode, pa čak i američkog uličnog stila. Tu su i primese Skandinavije koja polako, ali sigurno postaje jedan od novih modnih centara.

Ako poželite da ove sezone udahnete malo stila i načina života Francuskinja, zapratite ovih sedam naloga na Instagramu.

1. Kamil Šarijer

Camille Charrière je odrasla u Parizu pre nego što se preselila u London da nastavi karijeru u finansijama. Poznata po svom otmenom britansko-francuskom stilu, začinjenom 2000-im godinama, a Kamil takođe piše i svoj modni blog.

 

 

 

 2. Žan Damas

Majka, preduzetnica i modna influenserka, Žan Damas radi sve. Osim manekenstva, poznata je po tome što objavljuje neformalne rilseve sa svojim prijateljima, te rukovodi svojom francuskom modnom markom Rouje.

 

 

3. An-Lor Me

An-Lor Me je Parižanka neodoljivog stila. Osim svojih šik objava na Instagramu, ona vodi svoj brend Musier Paris, a nedavno se i venčala za svog izabranika Edvarda Moroa, piše Elle.rs.

 

 

4. Alize Gomberini

Stil Alize Gomberini je cool i artistički, sa primesama mode Y2K. Ova Francuskinja voli da se oblači u crveno i crno, a njeni omiljeni komadi su visoke čizme, topovi i crne naočare.

 

 

5. Leja Sfez

Sa svojim šiškama u stilu Džejn Birkin, blistavim tenom i dečačkim stilom, Leja Sfez spaja bezbrižnu parisku eleganciju sa vatrenim temperamentom. Majka dvoje dece ostaje čvrsta u uverenju da morate da budete svoji, da kažete šta vam je na umu i da pomerate granice da biste više uživali u životu. Od 9 do 5 je kreativna konsultantkinja i direktorka nekih važnih brendova.

 

 

6. Kloe Harus

Ova moderna žena je ikona uličnog stila, digitalna influenserka, kreatorka sadržaja, modni konsultant i kreativni direktor francuskog modnog brenda Loulou Studio.

 

 

7. Sabina Sokol

Sabina Sokol je novinarka, umetnička direktorka, manekenka i osnivačica francuskog brenda odeće Pujka Paris. Nakon studija komunikologije i novinarstva u Parizu, Sabina je započela karijeru kao urednica društvenih mreža u L’Officiel Paris. Zatim je počela da gradi ime sama za sebe putem svojih online kanala.

 

 

 

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Održala modnu lekciju! Kejti Holms zakopčana do grla, izgleda brutalnije nego ikad (FOTO)

Moda i lepota

Glumica Kejti Holms pojavila je na Nedelji mode u Njujorku, gde je još jednom pokazala sjajan stil u haljini koja ništa nije otkrivala.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE